„Sunt misogini”. Marina Almășan a răbufnit după ce a fost jignită de Robert Turcescu și Ion Cristoiu. Ce au spus în urmă cu 13 ani despre vedetă

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Marina Almășan a reacționat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” la comentariile făcute în urmă cu 13 ani de jurnaliștii Robert Turcescu și Ion Cristoiu.

În anul 2011, în timpul unei pauze publicitare, jurnaliștii Robert Turcescu și Ion Cristoiu și-au exprimat părerea despre Marina Almășan.

„Maimuța aia de Almășan! Este de o prostie rară!”, a spus Robert Turcescu. 

„Proastă", l-a completat Ion Cristoiu.

Cei doi aveau lavalierele deschise, iar întreaga discuție a fost înregistrată. Deși filmulețul nu a apărut pe post, site-ul B1 TV a publicat înregistrarea, dintr-o eroare a operatorului de site, așa cum preciza postul în declarația prin care îi prezenta scuze prezentatoarei TV. În acel moment, Marina Almășan însoțea echipa României la Eurovision, iar când a fost contactată pentru a comenta incidentul, vedeta a crezut inițial că i se face o farsă.

„E o farsă! Mi-e greu să cred, mi-e greu să cred că ei au vorbit așa despre mine pentru că îi cunosc și știu că ne apreciem reciproc și avem o colaborare bună. Dar dacă este așa, sunt profund dezamăgită. Nu știu ce să zic, sunt prinsă cu problemele de la Eurovision. Nu sunt nici în țară, aș vrea să mă lăsați și să revin cu alte comentarii când mă voi întoarce în țară”, spunea Marina Almășan.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan a dat cărțile pe față. Motivul pentru care a invidiat-o pe Andreea Marin: „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?!”

Cum a reacționat când a realizat că nu a fost o farsă

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, îndrăgita realizatoare și prezentatoare TV a spus cum a reacționat când a realizat că nu a fost o farsă, ci părerea colegilor de breaslă.

„Avusesem o transmisie directă a emisiunii mele în județul Suceava și la emisiune apăruseră, fără ca eu să-i invit, Elena Udrea și încă o personalitate politică. Elena Udrea era foarte controversată. Știind că urma să apar în emisiune, era o transmisiune directă. Am fost anunțată că e Elena Udrea în zonă și că o să ajungă și la mine la emisiune. Mi-am sunat președintele și l-am întrebat dacă îi spun că nu, că nu e în desfășurător, sau dacă o invit. Elena Udrea era cine era atunci. Mi-a spus să încerc cumva să nu discut politic. A intrat Elena Udrea și a vorbit zece minute despre obiceiurile din zona respectivă și despre copilăria ei.

După aceea, Ion Cristoiu și Robert Turcescu au comentat puțin emisiunea care stârnise valuri de protest, că ce caută Udrea la Televiziunea Română. Au comentat ceva de genul «Păi ce să te aștepți de la maimuța aia proastă și urâtă?». Eu eram maimuța. Eu niciodată nu am avut pretenția că sunt o femeie frumoasă, asta este. Proastă și urâtă... urâtă rimează cu maimuță și, cumva, a fost pleonasm. Proastă... nu știu, sunt misogini, habar n-am. Da, m-au jignit, dacă a fost în pauză asta e, a fost într-o pauză. Și noi în pauză mai vorbit urât despre unii și alții, dar faptul că a fost o eroare și au auzit și alții... Am trecut peste asta. Noi suntem conștienți că despre noi se vorbește și urât, nu doar frumos”, a spus Marina Almășan în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a critic dur momentul său la concertul Coldplay: „Nu stă ea cu mine în studio” / Video

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel