Marina Almășan a dat cărțile pe față. Motivul pentru care a invidiat-o pe Andreea Marin: „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?!”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Marina Almășan, cunoscută realizatoare și prezentatoare TV, a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” motivul pentru care a invidiat-o pe colega sa, Andreea Marin. 

„Surprize, Surprize” a debutat la TVR 1 în 1999, cu Andreea Marin la prezentare şi cu actorul Mihai Răzuş în rol de coprezentator. În primul an, emisiunea a atins cifre uriașe de audiență. Pe atunci, și Marina Almășan ținea telespectatorii în fața micilor ecrane cu emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, însă cifrele de audiență nu erau la fel de mari.

Marina Almășan a dat cărțile pe față. Motivul pentru care a invidiat-o pe Andreea Marin: „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?!”

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, îndrăgita realizatoare și prezentatoare TV a fost întrebată dacă a copiat-o Andreea Marin. Marina Almășan a mărturisit nu s-a pus problema de așa ceva, având în vedere că formatul era unul străin, însă a recunoscut că invidiat-o, însă o invidie profesională și fără ură feminină. Cu toate acestea, vedeta a subliniat că o respectă și o prețuiește pe Andreea Marin, cu care a rămas în relații bune.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

„Ea nu m-a copiat (nr. Andreea Marin), pentru că formatul lor era unul străin. Știu, că de regulă, invitații se feresc să spună lucruri care deranjează. Eu am să spun că da, am invidiat-o, dar am invidiat-o cumva profesional și fără ură feminină. Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin. Eu am ajuns dintr-un institut de cercetare pe platourile de televiziune, deci eram un om foarte rudimentar în aparițiile mele, dar nu neapărat de asta mă uitam, să zic, mai strâmb către colega mea pe care o prețuiesc și o iubesc și suntem bune amice”, a spus Marina Almășan în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Adevăratul motiv pentru nu au format o relație: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit” 

„M-a deranjat că pentru o ediție a emisiunii ei, Televiziunea Română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0”

Îndrăgita realizatoare TV a explicat că postul de televiziune prefera să investească mii de euro în emisiunea Andreei Marin, în timp ce pentru emisiunea sa nu dădea niciun ban. Marina Almășan a recunoscut că, deși nu a fost vorba de o invidie personală, a simțit o revoltă profesională din cauza tratamentului preferențial de care beneficia emisiunea „Surprize, Surprize”.

„M-a deranjat că pentru o ediție a emisiunii ei, Televiziunea Română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0. Și cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?! Nu era neapărat invidie, ci o mică revoltă, și nu la adresa Andreei Marin. Ea era nevinovată, era foarte bine acolo unde era, frumoasă, deșteaptă, strălucitoare, exact așa cum trebuia la o emisiune de sambătă seara. Eu eram la prânz”, a mai precizat Marina Almășan.

Te-ar putea interesa și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8. Sunt gata să testeze fidelitatea cuplurilor, în Thailanda / FOTO

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel