„Sunt înfiorătoare zilele astea”. Cornel Ilie, SPERIAT de război: Pare ireal

Data publicării:
Cornel Ilie, captură video PRO TV
Descriere foto: Cornel Ilie, captură video PRO TV

Cornel Ilie și-a exprimat îngrijorarea față de situația din Ucraina.

Cornel Ilie este unul dintre artiștii care au cântat la We Are One, cel mai mare concert caritabil din România. 


Peste 35.000 de oameni au fost prezenți sâmbătă, pe Arena Națională, pentru milioane de suflete cărora războiul le-a mutilat destinele, pentru copiii care suferă de dor și de frig, pentru mamele care nasc prin subterane și tații care luptă pentru ziua de mâine.

Cei mai mari artiști din România și invitați internaționali de top au dat o mână de ajutor și au încercat să redea speranța poporului ucrainean. Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala, INNA, Grasu XXL, Voltaj, Spike, Feli, Guess Who, Vama, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andra, Horia Brenciu, Delia, Antonia, Lidia Buble, Alina Eremia, AMI, Dj Project, CTC, Manuel Riva, Dirty Nano, Andia, Sasha Lopez, Vunk, Bitza, Coma, Les Elephants Bizarres, Adda, Otilia, EMAA, Olivia Adams, WRS, Yuka și DJ Olix au urcat pe scena WE ARE ONE și, împreună, au pus arta în slujba umanității. Toți artiștii, instrumentiștii și toate echipele ale acestora au răspuns prezent în doar câteva zile și au acceptat să performeze pro bono pentru a susține această mișcare. 

Cornel Ilie și-a exprimat îngrijorarea față de situația din Ucraina


„Sunt înfiorătoare zilele astea. Pare ireal. Eu fac parte dintr o generație care a prins mai multe schimbări în lumea asta, dar nu mă așteptam niciodată să trecem prin așa ceva, atât de aproape de noi, pentru că războaue se întâmplă în lumea asta, destul de des, din păcate, dar să vezi atât de aproape, în primul rând motivația și lipsa de orice discernământ față de alți oameni, asta este înfiorătoare. Ești martor la așa ceva și inevitabil te trezești noaptea și te întreb „dar dacă se întâmplă și aici”. Cum faci, cum reacționezi?”, a declarat Cornel Ilie, la PRO TV.


WE ARE ONE a însemnat 8 ore de muzică pe scenă, aproape 4 ore de emisiune LIVE, un show formidabil realizat în doar 7 zile, efortul a sute de profesioniști și voluntari, momente pline de emoție și empatie create special pentru acest concert. Milioane de oameni din România și din străinătate au urmărit LIVE show-ul pe toate canalele digitale, radio și TV. 

4.5 milioane de lei este suma strânsă în urma acestui concert caritabil din bilete vândute, SMS-uri, transferuri bancare, dar și din toate încasările de publicitate difuzate pe perioada transmisiunii LIVE și pe care PRO TV le-a donat integral. Banii obținuți în urma acestui eveniment vor fi direcționați către Crucea Roșie Română pentru sprijinirea poporului ucrainean. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel