„Sunt despărțiți, el suferă foarte mult”. Cătălin Bordea e devastat, după ce ar fi fost părăsit de soție

Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Surse din apropierea lui Cătălin Bordea confirmă zvonurile conform cărora acesta și soția sa s-ar fi despărțit.

De la o zi, la alta, noi zvonuri cu privire la căsnicia lui Cătălin Bordea ies la iveală. Dacă în trecut, existau mai multe ipoteze care spuneau faptul că el și Livia, soția sa, și-ar fi spus adio, apropiații confirmă tot ce circulă în spațiul public. Deși actorul nu a avut o reacție oficială până acum, surse din apropierea cuplului spun că femeia a părăsit deja locuința în care cei doi au stat până acum împreună. Problemele nu ar fi fost noi, ci ar fi existat de pe vremea când actorul pleca la America Express, însă cel din urmă a tot insistat la o încă o șansă. Cu toate acestea, flacăra iubirii și pasiunea nu au putut fi reaprinse, iar căsnicia celor doi se mai agață doar de-un fir de ață.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

Citește și: "Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta". Cătălin Bordea, dezvăluiri neașteptate din căsnicia sa

Motivul pentru care cei doi nu au fost împreună la America Express

După ce s-a reîntors din aventura vieții sale, America Express, toată lumea a fost extrem de curioasă să afle motivul pentru care Cătălin Bordea nu a plecat la drum cu partenera sa de viață, alegându-și, în schimb, cel mai bun prieten. Reale sau nu, acesta oferea la vremea aceea o serie de pretexte, care să nu lase de înțeles nicio clipă faptul că la mijloc ar fi vorba despre presupuse neînțelegeri.

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar… Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, povestea în urmă cu ceva timp Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, declarații neașteptate despre fosta soție. Artistul îi dă undă verde la măritiși: „Deea poate să se mărite și mâine!”

Livia a decis ca Bordea să meargă cu Cortea

Mai mult, soția actorului a spus că ei nu i-ar fi deloc utilă notorietatea pe care acest show le-o oferă vedetelor, un motiv în plus pentru care să stea acasă.

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă. Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus Bordea, la vremea aceea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 29 iun 2023, 07:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience