„Sufăr de o boală”. Fiica lui Adrian Minune, momentul adevărului: „Știu că și voi treceți prin asta”

Data actualizării: | Data publicării:

Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a destăinuit fanilor că se confruntă cu o problemă pe care a ajuns să o considere boală.

Karmen, la fel ca orice tânăr, petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare. Artista recunoaște că folosește filtre de înfrumusețare și spune că a ajuns dependentă de ele. Fiica lui Adrian Minune le-a mărturisit fanilor că a ajuns dependentă de micile trucuri virtuale de înfrumusețare și i-a îndemnat și pe aceștia să recunoască.

“Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală. Boala se numește- boala filtrelor. Nu mai pot să mă filmez fără și știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți. Când te vezi fără filtru zici că spargi telefonul. Te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum ar fi adevărat.“, a spus Karmen pe rețelele de socializare.

Ulterior, artista s- a filmat fără filtre și a început să enumere efectele pozitive ale acestora și motivele pentru care le folosește. 


“Momentul adevărului. Ce ziceți, să încep să mă filmez fără filtru? Multă lume o să zică: mamă, ce probleme are asta, dar pe bune acum, toate fetele trec prin asta. Aveți tupeu să recunoașteți? Eu recunosc, da, știu. Sunt mai frumoasă cu filtru. Toată lumea e mai frumoasă cu filtru. Uitați-vă la nasul meu și apoi uitați-vă story-ul anterior. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți micșorează fruntea, îți mărește buzele și automat ești mult mai frumos, oricât de frumos sau urât ai fi. De asta ne place să stăm pe Instagram și de asta devenim dependenți de filtre“, a mai spus fiica lui Adrian Minune.

 

Karmen Simionescu a suferit de depresie postnatală. Cum și-a revenit fiica lui Adrian Minune: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”

Fiica lui Adrian Minune, mărturisiri cutremurătoare despre boala mamei sale: „Nu mulți oameni scapă de problema asta”

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut mama sa, după ce a făcut un anevrism și un AVC.

Karmen Simionescu a simțit că îi fuge pământul de sub picioare în momentul în care a aflat că mama sa a făcut un anevrism și un AVC. Starea de sănătate a lui Cati Simionescu a fost extrem de gravă, iar familia artistului s-a temut pentru viața ei. 

În vara lui 2021, Cati Simionescu a fost dusă de urgență în Turcia, la o clinică de specialitate, unde medicii i-au efectuat o intervenție chirurgicală, după ce această făcuse un anevrism și un AVC. 


Karmen Simionescu a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că s-a temut că-și va pierde mama. Ea spune că a trecut printr-un adevărat calvar în acele momente. 

„Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama noastră. Ne-am speriat foarte tare, pentru că . E vorba despre un anevrism și un AVC făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea! În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele”,a declarat Karmen Simionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV

Din fericire, starea de sănătate a soției lui Adrian Minune s-a ameliorat, după ce a fost tratată în Turcia. Karmen a dezvăluit că mama ei va trebui să ia medicamente timp de 5 ani și că va trebui să meargă la mai multe controale periodice. 

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a mai spus fiica manelistuluiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel