Sucul natural cu care a reușit să slăbească Viorica de la Clejani. Toată lumea are aceste ingrediente în casă

Data publicării:
Viorica de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram

Viorica de la Clejani a dezvăluit sucul minune care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Viorica de la Clejan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Interpreta de muzică lăutărească a slăbit considerabil în ultima perioadă și mulți s-au întrebat cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Pe lângă acest aspect, artista a mărturisit că începuse să nu se mai simtă bine. 

Din aceste două motive, Viorica a decis să facă o schimbare în viața ei, motiv pentru care a renunțat la alimentle nesănătoase și a început să bea un suc minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite. Potrivit acesteia, sucul este unul format din câteva legume naturale, precum: mărul, țelina și morcovul.

“În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niste masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv.

 

Cum se înțeleg Viorica și Ioniță de la Clejani, după 30 de ani de căsnicie

 

Chiar dacă toată lumea s-ar aștepta ca cei doi să trăiască o viață perfectă, fără certuri, discuții sau probleme, se pare că aceste situații există în orice familie, iar Viorica a vorbit deschis despre asta. 


„O casnicie nu e atat de usoara, trebuie sa rabzi atatea, acum femeia s-a emancipat. Casnicia e grea, iubirea dispare, raman respectul si mila. Mie mi-e o mila de Ionita de nu mai pot. Pai dacă se duce asta, cine mai are grija noi? A avut nevoie de una ca mine, ne completam. Mi-ar fi placut sa fie mai dragastos, mai pupăcios, el este rece, sa spuna ce are pe suflet”, a spus și Viorica de la Clejani, răspunzând la întrebarea ”cum au fost cei 30 de ani de căsnicie de până acum”, a spus Viorica de la Clejani la ”Vorbește lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel