Știai că poți accesa un site pentru programarea la salon? Află de aici cum te programezi online (P)

Data publicării:

Zilnic suntem într-o luptă continuă de a ne finaliza toate task-urile propuse. Suntem generația viteză, dar parcă timpul tot nu ne mai ajunge.

Însă, avem avantajul de a rezolva multe dintre responsabilitățile noastre online, cum ar fi plata facturilor. Deci nu mai pierdem timp pe drumuri și stând la cozi infernale. Și chiar și cumpărăturile le putem face astfel.

De ce să nu folosești și un tool util pentru a te programa la saloanele de hair & beauty? Nu mai trebuie să cauți cu disperare un salon sunând în zeci de locuri și nici nu mai faci vreun compromis. Iată care sunt avantajele programării online.

Renunță la sunat, hai în mediul online!

 

- prin metoda clasică pierzi timp și energie și de cele mai multe ori ajung să faci un compromis. Ori programarea este făcută la o dată sau oră când nu îți dorești și poate trebuie să îți modifici planurile din ziua respectivă pentru ea. Ori plătești un pic mai mult decât ți-ai dori ori găsești loc la un salon la Cuca Măcăii, prea departe de locuința ta. Online toate aceste lucruri se schimbă. Vei selecta câteva filtre de căutare precum orașul tău, genul, serviciul dorit, data și ora programării. Astfel obții lista cu saloanele gata să te primească exact când ai nevoie. De acolo tu alegi, iar fiecare salon are disponibile poze de acolo, cu alte schimbări ale lookului, prețuri, locația prin Google Maps, recenzii și chiar și durata unui serviciu. Astfel vei face alegerea ideală de fiecare dată.

- un site pentru programare la salon este ca o mană cerească în aceste vremuri. Ai disponibilă propria ta agendă de programări online pe care o gestionezi cu ușurință. Totul este 100% gratuit și poți seta și remindere care să-ți amintească de programări. În plus, poți anula la fel de ușor cu câteva clickuri, fără taxe și fără să mai porți vreodată conversații stânjenitoare la telefon.

- ai posibilitatea de a descoperi noi saloane și stiliști profesioniști care să-ți transforme de fiecare dată viziunea în realitate. Cu siguranță ai pățit și tu să mergi la un salon cu o poză, spunând că îți dorești acel look, iar la final te întrebau dacă îți place rezultatul. Ai zis că da, ai înghițit în sec și ai plecat acasă, unde ai bocit mai ceva ca la o înmormântare. Mediul online îți extinde orizonturile și astfel poți găsi stiliștii care să-ți satisfacă toate cerințele.

- nu mai depinzi de agende sau programele saloanelor. Te programezi la orice oră din zi sau din noapte, fiindcă online îți sunt maximizate șansele de a găsi locuri libere când vrei.

Unde trebuie să intru să mă programez online?

 

E simplu, trebuie doar să intri pe Google Play, App Store sau App Gallery și instalează aplicatia Stailer. Îți creezi un cont în mai puțin de 1 minut sau te conectezi cu pagina de Facebook. Ai tot ce îți dorești într-o singură aplicație și nu mai pierzi vreodată timpul sunând pe la saloane ca să te programezi.

Alătură-te și tu comunității și descoperă cât de simplu este acum să ai parte de servicii de înfrumusețare!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Editor Team | Categorie: Economie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel