Steliana Sima, VISUL cutremurător pe care l-a avut chiar în timpul postului: „Uite, mi s-a făcut pielea de găină”

Data publicării:
Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Steliana Sima a mers la preot pentru a afla însemnătatea unui vis cu totul și cu totul special. Artista spune că viața ei s-a schimbat de atunci. 

Steliana Sima a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că a avut un vis cutremurător, care i-a schimbat complet viața. Artista își aduce aminte și acum cum totul părea atât de real. Steliana Sima a mers imediat la preot pentru a afla ce a însemnat acel vis. 


Interpreta spune că Maica Domnului i s-a arătat în vis chiar în timp ce ea ținea post. 


”Am început să țin post și ce crezi că visez? Am avut un vis, dar un vis atât de real. Eram undeva și toată lumea se agita. Era ca un vârtej în jurul meu. Toată lumea se ducea încolo, încolo, iar eu eram derutată, dezorientată și întrebam: ‘Dar ce se întâmplă, unde aleargă toată lumea asta?’ Și atunci aud voci dintre cei care treceau pe lângă mine, îmi spuneau: ‘E intrarea Maicii Domnului în Biserică’. Uite, mi s-a făcut pielea de găină. Și, într-adevăr, urma să fie Intrarea Maicii Domnului în Biserică.


Toată lumea se agită, hai să merg și eu. Eu începusem primul post și calea mea spre… așa. Și mă duc și eu în biserică. Măi, Cătăline dragă, deschid ușa și când deschid, era masa lungă, pe masă era Iisus coborât de pe cruce, doar cu veșmântul înfășurat la brâu, întins, iar Maica Domnului stătea în dreapta Bunului Iisus. Eu îți spun cum am văzut visul. E real și este ca și cum s-a întâmplat acum. Stânga, dreapta erau două paravane simple, dar acolo eu știam că sunt mironosițele și auzeam, când am intrat în biserică, auzeam voci: ‘Uite, a venit Steliana Sima, uite, a venit Steliana Sima’. Exact așa le auzeam eu. M-a impresionat foarte tare.


Am intrat, Maica Domnului face un pas în față, cu un trandafir roșu, cu frunzele atât de sănătoase și o floare atât de roșie, înflorită. Intru eu și aud: ‘Bine ai venit, umilă și smerită Steliana Sima’. Iau trandafirul și în bunătatea cu care am fost primită, am căzut în genunchi, am mulțumit și am simțit o ușurare, acea bucurie. Și când m-am așezat în genunchi să mulțumesc, am simțit că m-am întâlnit cu ceva divin. Era așa un pârâu din care curgea o apă liniștitoare. Când m-am aplecat, am întrebat: ‘Ce apă e aici?’ Și mi se răspunde: ‘Sunt lacrimile Maicii Domnului’. Se termină visul, mă trezesc fericită, îi spun duhovnicului meu de vis: ‘Înseamnă că Maica Domnului v-a primit căința, jertfa.”, a povestit Steliana Sima, în emisiunea „La Măruță”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel