Steliana Sima, testată pozitiv pentru COVID-19: „Nu mă simt deloc bine. Tusea este cea care mă ucide”

Data publicării:
Steliana Sima, foto Facebook
Descriere foto: Steliana Sima, foto Facebook

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a anunțat că este infectată cu SARS-CoV-2. 

Artista nu se simte deloc bine și mărturisește că primele simptome au apărut în urmă cu cinci zile, după ce ar fi participat niște filmări, alături de mai mulți artiști. 

„Eu din conștiință am făcut un test, a început să mă mănânce nasul, mă durea urechea, dar am zis să fac un test. Mă gândeam că poate sunt asimptomatică, mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv”, a povestit Steliana Sima la Antena Stars.

Artista a experimentat la început simptome ușoare, cum ar fi pierderea gustului și a mirosului, însă starea ei s-a agravat. 

„Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău. Am fost la un pas să chem salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea care mă omoară. La 37,8 am reușit să o țin sub control. Tusea este cea care mă ucide. Ai senzația de a sta să zaci, nu îmi mai trebuie nimic.

Nu am avut trei zile gust și miros, acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce virusul a cotit-o iar. În mod normal ar fi trebuit ca după cinci să mă simt mai bine, dar nu mă simt. Temperatura asta îți dă și dureri de cap și transpir.”, a mărturisit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel