Steliana Sima, informații despre înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Când va fi condus pe ultimul drum regretatul artist

Data publicării:
Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la doar 61 de ani. Steliana Sima a oferit primele detalii despre înmormântarea regretatului artist.

O țară întreagă îl plânge pe interpretul de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mâțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid-19.

Steliana Sima a declarat că s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, iar artistul nu părea să aibă vreo problemă. Din contră, Petrică Mâțu Stoian era plin de viață și avea o stare foarte bună.

,,Petrică nu era schimbat deloc, ba din contra arăta foarte bine. Ne-am văzut ultima dată pe data de 3, când am filmat pentru Antena Stars. Nu a povestit nimic despre starea lui de sănătate atunci când a fost infectat cu COVID-19. Și el ca fiecare dintre noi care am avut Covid am stat acasă și ne-am tratat. Probabil că nu a fost o formă gravă ca să auzim despre faptul ca era bolnav, mai ales că el era și vaccinat.”, a declarat Steliana Sima la Antena Stars.

 

Totodată, artista a povestit și o întâmplare starenie de la ultima lor întâlnire. Mai exact, atunci când Petrică Mâțu Stoian a prins-o de mijloc pe Steliana Sima, a încept să-i curgă sânge de la deget, lucru pe care nu și l-a putut explica.

,,Eu am un semn de întrebare, după ultima noastră întâlnire. El s-a electrizat atunci când m-a atins și a început instant să îi curgă sânge din deget. Nu îmi pot explica aceasta întâmplare. Am auzit acum că totuși anticoagulantele ar fi fost într-o doza foarte mare. El era foarte uimit atunci, eu am început sa râd, dar el a rămas în starea aceea și își punea semne de întrebare.”, a mai spus artista.

 

Când va fi condus artistul pe ultimul drum Petrică Mâțu Stoian

 

Steliana Sima a declarat că artistul va fi condus pe ultimul drum, miercuri, în Craiova.

 

,,În Craiova va fi înmormântat, miercuri. Dar e bine să știm de la familie, că poate să intervină anumite schimbări.", a spus Steliana Sima spre final.

 

Citește și: Ce își dorea Petrică Mâțu Stoian să facă înainte de moarte. A fost ultima dorință a regretatului artist



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel