Ce își dorea Petrică Mâțu Stoian să facă înainte de moarte. A fost ultima dorință a regretatului artist

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani. Regretatul artist de muzică populară a avut și o dorință înainte de moarte.

Scena muzicii românești este mai săracă, după ce marele interpret de muzică populară s-a stins din viață, la doar 61 de ani.  Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mâțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid-19.

În unul din ultimele interviuri date de regretatul artist, acesta a vorbit despre cele mai mari dorințe pe care le avea. Acesta a mărturisit că își dorește să călătorească prin locuri pe care nu a apucat să le vadă până acum. Totodată, Petrică Mâțu Stoian mărturisea că este îndrăgostit de țările arabe.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a spus Petrică Mâțu Stoian, într-un interviu pentru Impact.ro.

 

Petrică Mâțu Stoian și-a presimțit moartea

Se pare că regretatul artis și-ar fi presimțit moartea, căci în urmă cu o săptămână a fost la cimitir și și-a pregătit locul de veci în cel mai mic detaliu. Pe pagina unei case de discuri a apărut și o fotografie cu locul de veci a celui care a încântat cu vocea sa o țară întreagă.

"Drum lin, Petrică Mîțu Stoian!

Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!", este mesajul scris de casa de discuri pe pagina de facebook.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience