Stela Enache, secretul unei siluete perfecte. Cum se menține îndrăgita artistă

Data publicării:

Stela Enache arată impecabil la 70 de ani. Îndrăgita artistă a dezvăluit secretul unei siluete perfecte, dar și trucurile la care apelează pentru a se menține în formă.

Stela Enache este una dintre cele mai îndrăgite artiste. La 70 de ani, frumoasa vedetă reușește să-i surprindă pe toți cu felul în care arată. Aceasta a reușit să descopere elixirul tinereții și le dă clasă chiar și puștoaicelor. Interpreta Stela Enache, care a cucerit publicul în anii comunismului cu piesa “Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului “Liceenii“, are un trup de invidiat. De câte ori apare în public este mereu asaltată cu complimente. 

Stela Enache a dezvăluit secretul care a ajutat-o să se mențină în formă de-a lungul carierei.

Artista a mărturisit că nu face sport și nici nu ține o dietă anume, însă are mare grijă să mănânce cât mai sănătos, iar alimentele să fie cât mai proaspete. Cu toate astea, Stela Enache a recunoscut că pe vremuri se mai abătea de la reguli.

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari. Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc mult peşte. Consum mult somon şi fructe de mare. Sigur, nu mă dau în lături de la un grătar. A, şi nu pot renunţa la supe sau la ciorbe”, a mărturisit Stela Enache, pentru Click!.

Chair dacă nu face sport, Stela Enache a spus că merge foarte mult pe jos, mai ales că nu îi place să stea în trafic.

„Nu merg la sală, dar, locuind în centrul Bucureştiului, nu pot pleca cu maşina, pentru că mă îmbolnăvesc de nervi. Prin urmare, parcurg drumul pe jos, câţiva kilometri pe zi. Aşa mă pot menţine în formă”, a mai spus artista.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că nu pleacă niciodată de acasă până nu își pune la punct orice detaliu legat de machiaj și de ținuta vestimentară.

„Mie îmi plac hainele clasice, care nu se demodează! M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant. Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe”, a mai subliniat Stela Enache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel