Stela Enache, mărturisiri emoționante despre căsnicia sa. Cum a fost cerută în căsătorie marea artistă

Data publicării:
Stela Enache, sursa facebook
Descriere foto: Stela Enache, sursa facebook

Stela Enache și-a deschis sufletul și a vorbit despre povestea ei de dragoste, dar și despre modul în care a fost cerută în căsătorie.

Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o de la o vârstă foarte fragedă. Ani la rând a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă. Momentul în care cariera sa muzicală a început a reprezentat și prima întâlnire cu cel ce avea să-i devină soț. Mai exact, în anul 1971 a participat la Festivalul de la Mamaia, pe care l-a și câștigat.

Ulterior, aceasta l-a cunoscut pe Florin Bogardo și la doar trei zile a fost cerută în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar se pare că dragostea dintre cei doi a ajuns la cote maxime încă din clipa în care s-au cunoscut. Așadar, căsnicia dintre cei doi a durat 40 de ani. Acum, marea artistă și-a adus aminte de momentul în care a spus cel mai mare și sincer DA din viața ei.

„Este cererea de căsătorie a lui Florin la 3 zile după ce m-a cunoscut. […] Înainte de spectacol mi-a spus să mai rămân la mare, eu eram anul patru de facultate spre cinci, vacanță, la Cluj la Conservator. Am rămas. Mi-am făcut bagajul de la hotel și m-a dus într-o cămăruță. Mi-am luat rochia și am plecat la premieră. Am luat premiu și o sumă de bani. Am așteptat să vină să mă felicite. N-a venit. S-a terminat seara. Nici nu știam unde să mă duc, dar au venit colegii lui. Am intrat în cameră și pe geamantanele nedesfăcute se afla această scrisoare”, a povestit Stela Enache pentru Antena 3.

 

Scrisoarea prin care Stela Enache a fost cerută în căsătorie

 

Prin intermediul unei scrisori, Florin Bogardo și-a exprimat dorința de a rămâne lângă artistă pentru totdeauna. Bărbatul i-a scris câteva rânduri, pe care artista le-a păstrat chiar și acum, la 50 de ani de atunci.

„Dragă starule,
Iartă-mă că nu m-am întors, dar despărțirile chiar numai pentru câteva zile sunt pentru mine un lucru trist. Vreau să îți spun că te iubesc și că dacă tu vrei și Dumnezeu vrea iubirea noastră aș dori-o fără sfârșit.
La revedere!
F”, i-a scris Florin Bogardo

 

 

Citește și: Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri dureroase, la 40 de zile de la moartea regretatului artist. Ce face când nu îl vede nimeni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel