Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri dureroase, la 40 de zile de la moartea regretatului artist. Ce face când nu îl vede nimeni

Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, fiul de suflet al regretatului artist a făcut dezvăluiri dureroase.

Alin Gabriel Matei, un tânăr cântăreţ a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. 

 

”M-am trezit fără cel mai mare sprijin, este din ce în ce mai greu, dar nu trebuie să mă las și trebuie să-l fac mândru (n.r. pe regretatul Petrică Mîțu Stoian). A fost singurul om care a girat pentru mine. Nu aș fi crezut. Noi eram foarte apropiați, am pierdut parte din familie și o parte din sufletul nostru. Toți am fost sfâșiați de această veste”, este mărturisirea cutremurătoare făcută de Alin Gabriel Matei la Teo Show.

 

Alin Gabriel Matei: “Am momente când nu mă vede nimeni…”

 

Tânărul a mărturisit că nu poate să accepte faptul că Petrică Mîțu Stoian a decedat. Deși au trecut 40 de zile de la tragedie, acesta este îngenuncheat de durere și îl plânge pe regretatul artist.

 

”Eu nici până în ziua de azi nu am reușit să accept că nu mai e. Că nu am plâns la TV a fost pentru că la TV oamenii nu vor să vadă că tu suferi, ai o imagine pe care ți-ai făcut-o, în afara scenei și în culise suntem și noi oameni.

Eu mai am momente în care mai plâng, dar acasă, unde nu mă vede nimeni. Acasă simt eu să mă descarc, mă simt în largul meu. Acolo îmi trag și seva și îmi dau frâu liber sentimentelor. Se vorbește zilnic despre el la mine acasă, pentru că vorbeam zilnic cu el”, a mai adăugat tânărul artist.

 

 

Ce i-a spus artistul înainte să moară

 

Cei doi au discutat la filmările Revelionului de anul acesta despre faptul că artistul voia  să încheie șirul aparițiilor sale TV, deoarece își dorea să ia o pauză și să se bucure de bătrânețe. 

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a detaliat băiatul la România TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel