Stela Bizdu, însărcinată pentru a doua oară: „Nu eram foarte sigură când și dacă ar putea să apară un nou bebe”

Data actualizării: | Data publicării:
Stela Bizdu, foto Instagram
Descriere foto: Stela Bizdu, foto Instagram

Stela Bizdu, femeia care a rămas fără un picior în urma unui accident, urmează să devină mamă  pentru a doua oară.

Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că este extrem de emoționată și abia așteaptă să își cunoască fetița.

Femeia care a devenit un adevărat model de fotță și determinare, are 37 de ani și este deja mama unui băiețel, George Ianis, care este extrem de fericit că va avea o surioară. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Bizdu (@stepsbystela)


Sunt nerăbdătoare să va anunț că urmează să vina pe lume cel de-al patrulea membru al familiei, un nou suflet, un ghem de viață, cadoul nostru de Crăciun. Iubitul nostru George Ianis va fi frățior mai mare, iar noi nu putem exprima în cuvinte sentimentele și emoțiile care ne încearcă în aceste momente ale vieții noastre.

La vârsta de 37 de ani și cu toată povestea din spate, nu eram foarte sigura când si dacă ar putea sa apară un nou bebe, dar orice este posibil. Acum, intr-o nemărginită beatitudine, văd cum visul meu s-a proiectat în realitate! Dumnezeu imi arată de fiecare dată că este cu mine și mă iubeste și m-a binecuvântat cu cel de-al doilea copil.

Sper că se înțelege acum de ce am luat o pauza de la social media si nu am fost activa în ultima perioada. Pana acum, am avut parte de stări neplăcute de greață, vomă si alte manifestări, ca la orice sarcină.

Sper că se înțelege acum de ce am luat o pauza de la social media si nu am fost activa în ultima perioada. Pana acum, am avut parte de stări neplăcute de greață, vomă si alte manifestări, ca la orice sarcină.

Înainte sa dau vestea tuturor, am decis să fac analizele necesare si sa iasă rezultatele cu cele mai bune vesti. Sunt în a 19-a săptămână de sarcina, iar bebe, multumim lui Dumnezeu, este bine, mega sănătos, puternic si mai mult de atât nici că îmi puteam dori.

Sunt recunoscatoare pentru tot și aștept cu nerăbdare toată aceasta experiența ce o să urmeze. Sunt conștientă că tot corpul meu s-a schimbat față de prima sarcină și pot apărea obstacole în drum, dar rămân optimistă si sigur le voi trece pe toate cu bine si cu voia lui Dumnezeu!

Vă îmbrățișăm cu drag!”, a transmis viitoarea mămică pe Instagram

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Bizdu (@stepsbystela)

 

 

Și-a pierdut piciorul în urmă cu doi ani

 

Pe 7 iulie 2018, Stela Bizdu a avut parte de un eveniment nefericit, care i-a schimbat total viața. Un accident teribil în care și-a pierdut piciorul. 


„Eram împreună cu copilul meu de 2 ani și jumătate, cu sora mea și cu fetițele ei. Am parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului și nici măcar nu am oprit motorul. Începuse să plouă și le-am zis copiilor și surorii mele să nu mai coboare și ei, cobor eu să-i pun bagajele mamei în portbagaj. M-am asigurat în oglindă, și în cea de pe centru, și în cea retrovizoare, nu am văzut nimic și am deschis portiera câțiva centimetri cât să scot piciorul stâng afară, însă nu am apucat să îl pun jos. Cumva de pe banda 3 a venit o mașina cu super viteză și s-a izbit în portiera mea. Nu venea din spate și nu am avut cum să-l văd. Se pare că a pierdut controlul, a pus frână și a intrat în mine. Pe loc mi-a retezat piciorul între portieră și pragul mașinii. Mi-a rupt portiera și m-a trântit afară din mașină. A mai ricoșat și în alte două mașini. Șoferul era un tânăr de 20 și ceva de ani. Eu nu am auzit și nu am văzut nimic, dar oricum intra în noi, nu aveam ce face. Însă m-am gândit că dacă ieșeam cu 2 secunde înainte din mașină, probabil că nu mai eram’, a povestit Stela pentru life.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel