Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: „Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni. Mă obligam să dorm”

Data publicării:
Stefania, foto Instagram
Descriere foto: Stefania, foto Instagram

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a vorbit despre lupta cu depresia și despre cum a reușit să își recapete bucuria de a trăi. 

Speak și logodnica sa se află în carantină, în Bani, după ce au fost depistați pozitiv Covid, în timpul concediului. Cum izolarea vine și cu mult timp liber la pachet, Ștefania a decis să le răspundă fanilor la curiozități.

Ștefania este o fire veselă și energică. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a luptat cu depresia. Ea le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum ajunsese, în urmă cu câțiva ani, să se izoleze de toată lumea și să se forțeze să doarmă, pentru a fugi de realitate.

„Acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei.  Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak spune că a reușit să iasă singură din stările de depresie și că a avut de dus o luptă grea. A avut un întreg proces de vindecare, care implica printre altele, grija la sănătate. 

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus vedeta, potrivit Wowbiz.


Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, nici măcar pentru Ștefania

Spek și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt apreciați pentru felul în care se susțin reciproc, dar și pentru dragostea pe care și-o poartă. Speak și Ștefania au demonstrat în emisiunea  "Asia Express" că fac o echipă pe cinste și că sunt alături unul de celălalt în orice situație. Acest lucru i-a dus pe cei doi până în finala concursului, acolo unde au ieșit pe locul doi.

Cu toate astea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de cea mai mare și importantă realizare din relația lor: cererea în căsătorie. Speak și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Șefania, care i-a răspuns cu un mare "DA". 

 

În cadrul emisiunii „Îs geană pi tini”, Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, chiar dacă acest lucru ar duce la despărțire. Acesta i-a arătat colegului său un videoclip cu un cuplu care făcea bungee jumping. Speak a mărturisit că nu ar face niciodată asta, nici măcar de dragul Ștefaniei și chiar cu riscul de a se despărți.

„Eu n-aș face-o! Să-mi zică Șoarecul (n.r. porecla Ștefaniei), nu știu...<<Mă despart de tine dacă nu sari cu mine acolo>> i-aș zice <nu>”, a afirmat fostul concurent de la Asia Express, în dialogul său cu Vlad Drăgulin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel