Ștefania Iftimie trece mai departe. Juriul a rămas mască: Nu-ți păsa că ești jurizată

Data publicării:
Ștefania Iftime
Descriere foto: Ștefania Iftime

Ștefania i-a uimit pe jurați cu performanța sa. Stăpânind foarte bine limba melodiei pe care o cânta, ea a reușit să treacă mai departe cu 4 de „Da”.

Ștefania Iftimie s-a întors recent din Regatul Unit alături de familia sa. Cu părinți muncitori, Ștefania a învățat ce înseamnă efortul și ambiția atunci când dorește să cucerească premii - precum cel de la Românii au Talent.

„Sunt foarte fericită. Nu am mai fost niciodată la o emisiune. Mi-e foarte dragă emisiunea Românii au Talent și îi spuneam mamei mele că vreau și eu dintotdeauna, dar eram în Anglia. Am locuit în Anglia 5 ani. Tatăl meu era constructor, făcea clădiri, iar mama era asistentă. Am învățat engleză și am învățat să și cânt. Când a venit pandemia am zis să mergem înapoi în țara noastră”, a spus Ștefania, chiar înainte de a urca pe scenă.

Ce a spus juriul

După ce a terminat de cântat, Dragoș Bucur a întrebat-o: „Cum e senzația asta Ștefania, să cânti pe scenă, să te aplaude oamenii?”.

„E ca un vis!”, a răspuns Ștefania.

„Ai mai fost pe scenă vreodată?”, a mai întrebat Dragoș Bucur.

„Da, la mai multe festivaluri, dar nu am mai fost așa aplaudată”, a zis Ștefania.

 

„Mie mi-a plăcut foarte mult de Ștefania. E o fată foarte frumoasă și hotărâtă. M-ai dus cu gândul la cântăreața Cher, să o cauți după. Prestația ta mi-a dat impresia că nu-ți pasă de părerile noastre, nu-ți păsa că ești jurizată. E extraordinar pentru un artist să ignore faptul că e analizat”, a zis Andra.

„Și eu am fost la fel de cucerit de vocea ta și de prestație în sine. Eu sunt sigur că reacția publicului de la final nu e gratuită. Sper să ne bucurăm în continuare de tine”, a continuat Andi Moisescu.

„Ștefania, știi cu ce trebuie să pleci de aici, nu? Cu 4 de „Da””, a încheiat Dragoș Bucur.

Ștefania a luat toți cei 4 de „Da”, calificându-se în etapa următoare la Românii au Talent.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel