Ștefan Știucă a făcut senzație la Românii au Talent: ”Suntem aici să vă intrăm în case, legal”

Data publicării:
Ștefan Știucă și The Mob, Captură Foto ProTV
Descriere foto: Ștefan Știucă și The Mob, Captură Foto ProTV

Chiar dacă lucrurile nu au revenit la normal în realitatea care ne înconjoară, este ceva ce nu s-a schimbat niciodată: talentul concurenților care urcă pe scenă la Românii au Talent.

Aseară, în fața juraților au venit tineri cu speranțe mari de afirmare în domeniul cântatului, dansului sau al pianului, dar și experimentați care iubesc să fie în fața publicului, dar nu au devenit cunoscuți până acum.

Printre aceștia s-a aflat și Ștefan Știucă, însoțit de trupa lui, The Mob. Simpaticul solist a oferit una dintre cele mai sincere declarații despre modul în care se simte un artist în perioada de pandemie: ”Suntem aici să vă intrăm în case, legal. Acest show este fereastra deschisă către lume când ușile sunt închise”. Interpretarea lor a fost una de senzație, reușind să atragă laudele juraților și cei 4 de DA. Încântată de ceea ce a auzit, Andra a declarat: ”M-am bucurat de fiecare notă”, iar Smiley, care-l mai ascultase pe Ștefan în trecut, nu s-a ferit să admită: ”Rămân la părerea mea: ești artist”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

 

Best Boom, Daria Șărban, Young Tap Stars, Ștefan Știucă & The Mob Band, Carla Palamariu, George Iota, Nali Dobrin, Petrică Uțanu, Antoine Dupre și Natalia Tatarintseva sunt concurenții calificați în următoarea etapă.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel