Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară. Soția artistului este însărcinată în patru luni: "Va mai avea o surioară"

Data publicării:
Ștefan Stan, sursa instagram
Descriere foto: Ștefan Stan, sursa instagram

Ștefan Stan este în culmea fericirii. Artistul va deveni tătic de fetiță pentru a doua oară.

Ștefan Stan și soția sa sunt mai fericiți ca niciodată. După ce, anul trecut au devenit părinți pentru prima dată, acum cei doi se pregătesc să intre pentru a doua oară în acest rol. Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, artistul a dat vestea cea mare. Partenera sa de viață, Simona, este însărcinată în patru luni. Mai mult, cei doi au dezvăluit sexul bebelușului, dar și numele pe care îl va purta.

Artistul a declarat că micuța Elif va avea o surioară și o va chema Mira. Ștefan Stan a precizat că nu are de gând să se oprească aici.

„Va mai avea o surioară( n.r.- Elif, fetița lui Ștefan Stan) și o cheamă Mira. Am făcut testul genetic, pentru că așa am făcut și la Elif. Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă.

Noi ne-am dorit lucrul ăsta, nu a fost nimic întâmplător. Eu aș mai vrea încă…”, a declarat Ștefan Stan, la Teo Show.

Simona Stan este însărcinată în patru luni. Și de data aceasta, soția artistului are parte de o naștere ușoară, care nu îi dă mari bătăi de cap.

 

„Sunt în patru luni. Am avut aceeași sarcină, un pic diferită, pentru că aici mi-a fost de trei-patru ori rău. În schimb, cu Elif nu am avut probleme. Aceleași mâncăruri, aceleași pofte, aceleași stări…”, a spus și Simona.

 

Citește și: Soția lui Sebastian Papaiani, dezvăluiri cutremurătoare la cinci ani de la moartea actorului: "Încă suntem împreună"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel