Soția lui Sebastian Papaiani, dezvăluiri cutremurătoare la cinci ani de la moartea actorului: "Încă suntem împreună"

Data publicării:
Sebastian Papaiani, sursa facebook
Descriere foto: Sebastian Papaiani, sursa facebook

Mariana Papaiani a făcut dezvăluiri dureroase la cinci ani de la moartea soțului ei, Sebastian Papaiani. Soția actorului spune că simte că acesta i-ar trimite mesaje din lumea de dincolo.

Soția regretatului actor, Mariana Papaiani se pregătește de parastasul de cinci ani al soțului său. Femeia este îngenunchiată de durere și nu poate să accepte faptul că omul care i-a fost întotdeauna aproape s-a stins din viață. Totodată, pe data de 25 august, soțul ei ar fi trebuit să împlinească 85 de ani, dacă ar mai fi fost în viață.

„Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună.”, susţine văduva marelui actor pentru impact.ro.

 

Mariana Papaiani a mărturisit că soțul ei îi trimite mesaje de dincolo. De asemenea, aceasta a precizat că îi simte mereu prezența.

„Cu câţiva ani înainte să plece dintre noi am mers tot la Gruiu. Şi m-am gândit să-i fac un cadou mai special. Am scris pe frunze de crin imperial, care sunt nişte frunze mai mari, tot felul de mesaje.

În dimineaţa zilei sale de naştere le-am agătat pe frânghia din curte, unde obişnuiam să uscăm rufele.

Nu mică mi-a fost mirarea când, căutând anumite lucruri după moartea sa, am găsit câteva frunze speciale de atunci pe care dragul meu Sebastian le păstrase şi le uscase într-o carte dragă inimii sale.

A fost, din nou, ca şi cum aş fi primit din lumea de dincolo un nou mesaj de la el”, adaugă ea pentru sursa citată.

 

Soția regretatului actor a declarat că trece destul de des pe la mormântul soțului ei drag, căruia îi duce dorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel