Ștefan Bănică a fost impresionat de alegerea fiicei sale. Drumul pe care l-a ales Violeta, fiica lui de 15 ani: „Merge într-o direcție extrem de ambițioasă”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Liana Stanciu
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Liana Stanciu

Ștefan Bănică a vorbit despre drumul pe care l-a ales fiica sa, Violeta. Tânăra îl impresionează pe tatăl său, chiar dacă nu i-a moștenit vocația.

Ștefan Bănică își exprimă susținerea pentru decizia fiicei sale, Violeta, de a urma o carieră în domeniul juridic. Într-un interviu acordat podcastului MAgic Life, artistul a vorbit despre aspirațiile academice ale fiicei sale, subliniind faptul că este mândru de alegerile pe care Violeta le face în viață.

Violeta, în vârstă de 15 ani, este rezultatul căsniciei dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin, care s-au despărțit în 2013 după șase ani de căsnicie. Tânăra adolescentă a ales să se îndrepte spre domeniul juridic și să urmeze facultatea de Drept. În plus, ea și-a manifestat dorința de a studia în străinătate pentru a-și continua educația.

Își susține fiica

Deși fiul său mai mare, Radu Ștefan, a moștenit pasiunea tatălui său pentru muzică, Ștefan Bănică a înțeles și respectat alegerea diferită făcută de Violeta. În interviu, artistul a subliniat că își susține fiica indiferent de cariera pe care o va alege și îi dorește succes în viitorul ei profesional.

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și este recunoscut pentru talentul său în muzică și actorie. Cu toate acestea, el își susține și încurajează interesele și pasiunile individuale ale copiilor săi, promovând ideea de autenticitate și libertate în alegerile personale.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară. Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus „Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, si atunci nu mai asculti de nimeni. Eu nu te incurajez în nicio direcție, te incurajez indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiti senzația că poti să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Stefan Banica in podcastul MagicLife.

Cum mai arată relația dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre relația fiicei sale, Violeta, cu tatăl ei, Ștefan Bănică. După despărțirea lor după șase ani de căsnicie, cei doi părinți reușesc să mențină o relație apropiată cu Violeta, în vârstă de 15 ani. Într-un interviu emoționant, prezentatoarea TV a dezvăluit că fiica lor se înțelege foarte bine cu ambii părinți și că ei își asigură un mediu stabil și armonios pentru creșterea și dezvoltarea ei.

În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, iar cuplul are un băiețel, Alexandru, în vârstă de patru ani. Relația dintre Lavinia și cei doi copii ai soțului ei, Violeta și Radu Ștefan, este una frumoasă și apropiată. De-a lungul timpului, Lavinia Pârva a fost surprinsă în repetate rânduri în compania celor doi tineri, demonstrând că și ea își aduce contribuția în crearea unei atmosfere familiale unite și armonioase.

Despărțirile pot fi momente dificile pentru toate părțile implicate, dar în acest caz, părinții reușesc să prioritizeze bunăstarea și fericirea copiilor lor. Prin comunicare deschisă și sprijin reciproc, Andreea Marin, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva reușesc să creeze un cadru în care Violeta și frații săi să se simtă iubiți și susținuți în fiecare etapă a vieții lor.

„Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles.', a declarat Andreea Marin pentru Viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel