Starul filmului "The Flash", Ezra Miller, a mărturisit că suferă de probleme de sănătate mintală: „Am început un tratament”

Data publicării:
Ezra Miller, captură video YouTube
Descriere foto: Ezra Miller, captură video YouTube

Ezra Miller, starul din viitorul film cu supereroi "The Flash" al Warner Bros., a anunţat marţi că suferă de probleme de sănătate mintală şi că a început un tratament după ce a fost arestat de mai multe ori

"După ce am trecut recent printr-o perioadă de criză intensă, înţeleg acum că sufăr de probleme complexe de sănătate mintală şi am început un tratament", a precizat actorul într-un comunicat transmis AFP de către reprezentanţii săi.

Ezra Miller, în vârstă de 29 de ani, care l-a interpretat deja pe "Flash" în mai multe blockbustere, precum "Justice League", a fost acuzat de furt la începutul lunii august în Vermont şi de tulburarea ordinii publice după două arestări în Hawaii.

Aceste incidente - alături de acuzaţii privind o confruntare fizică cu o femeie în Islanda, care nu s-a soldat cu o plângere - au ridicat semne de întrebare cu privire la viitorul filmului "The Flash" şi al carierei actorului.

"Vreau să prezint scuze tuturor celor cărora le-aş fi putut provoca îngrijorare şi supărare prin comportamentul meu din trecut", se adaugă în comunicatul actorului, care dă totodată asigurări că "va depune munca necesară pentru a reveni la o perioadă sănătoasă, sigură şi productivă a vieţii (sale)".

În pofida acestor controverse, Warner Bros. şi-a confirmat recent intenţia de a lansa "The Flash", programat pentru vara viitoare.

Filmările pentru această peliculă, al cărei buget este estimat la 200 de milioane de dolari, au fost deja finalizate.

Ezra Miller s-a bucurat de un succes timpuriu cu rolurile sale în drame de succes precum "Afterschool", "We Need to Talk About Kevin" şi "The Perks of Being a Wallflower".

Actorul, care se identifică ca non-binar, l-a interpretat apoi pe super-eroul Flash în mai multe filme din universul DC Comics în 2016 şi 2017, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel