Star Matinal e pe val şi Star la mare fitză transmit live de la mare, din staţiunea Saturn

Data publicării:
Star Matinal e pe val şi Star la mare fitză transmit live de la mare, din staţiunea Saturn
Descriere foto: Star Matinal e pe val şi Star la mare fitză transmit live de la mare, din staţiunea Saturn

Când toată România se pregăteşte de vacanţă, “Antena Stars te ţine în briză!”, după cum spune şi cel mai nou slogan al postului, şi le aduce telespectatorilor ediţii live ale emisiunilor preferate, direct de la malul mării.

Dimineți pline de culoare și o atmosferă de vacanță, asta promite gașca matinalului de la Antena Stars, care din 30 iulie, în fiecare zi, de luni până duminică, începând cu ora 09:00 va transmite live, de la malul mării, de pe plaja din Saturn. Concursuri, muzică în aer liber, o mulţime de provocări și invitați care vor da startul distracției alături de matinalii Antena Stars, toate acestea vor face ca diminețile telespectatorilor să fie cu totul și cu totul speciale. Tot din 30 iulie, emisiunea Star la mare fitză se vede şi ea live, de la ora 16:00. 

Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim sunt cele două echipe de prezentatori care îi vor întâmpina pe telespectatori cu multă energie pozitivă și nenumărate surprize pe litoralul românesc. “Ne bucurăm foarte tare că reuşim să revenim la mare şi să ne întâlnim cu telespectatorii noştri, nu doar prin intermediul televizorului. De data aceasta voi face echipă cu Cătălin Cazacu şi împreună vă promitem emisiuni pline de energie, cu foarte mulţi invitaţi, cu muzică live, concursuri, sport şi multe exclusivităţi pentru că… Antena Stars VEDE TOT şi la mare!”, a declarat Natalia Mateuţ. 

“Îi aşteptăm pe toţi cei care vor fi pe litoralul românesc începând din 30 iulie să vină alături de noi pe plaja din Saturn, să dăm startul distracţiei! Le pregătim multe surprize!”, a adăugat Cătălin Cazacu. 

În a doua parte a perioadei de transmisiune live de pe litoralul românesc, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare dimineaţă, de luni până duminică, de la ora 09:00 şi după-amiaza, de la ora 16:00, live, la Antena Stars. 

“Abia aşteptam să revenim împreună într-un nou proiect de televiziune şi suntem nerăbdători să aducem atmosfera de vacanţă în casele tutoror telespectatorilor noştri! Ce poate fi mai frumos decât să munceşti de la malul mării? Vă invităm să ne fiţi alături zilnic!”, a declarat Alexia, în vreme ce Dima a completat: “Anul acesta aducem marea mai aproape de telespectatori şi promitem să îi ţinem în briză cu programe fresh, de vară! Iubesc marea și vara, așa că pentru mine relocarea asta deja vine cu iz de vacanţă!”. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel