Squid Game: Numărul de telefon al unei femei a apărut în serial. Ce a urmat

Data publicării:
Squid Game, captură video YouTube
Descriere foto: Squid Game, captură video YouTube

Netflix a declarat că va şterge un număr de telefon care apare în serialul său de succes sud-coreean "Squid Game" (Jocul calamarului) după ce o femeie a declarat că a fost copleşită de apeluri pe telefonul său mobil.

Thriller distopic, "Squid Game" spune povestea unor persoane cu mari dificultăţi financiare care iau parte la o serie de jocuri cu câştiguri fabuloase după ce sună la un număr de telefon. Jocurile sunt asemănătoare celor din copilărie şi nu par dificile, însă pierderea lor este fatală pentru participanţi.

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a povestit că numărul care apare în serial îi aparţine şi că a fost pur şi simplu copleşită de solicitări de a juca.

Femeia a precizat pentru presa locală că a primit mii de sms-uri şi apeluri, până în punctul în care i-a devenit dificil să îşi mai desfăşoare activităţile zilnice.

"Este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există peste 4.000 de numere pe care a trebuit să le şterg din telefonul meu", a declarat ea pentru Money Today.

"La început nu ştiam de ce, însă prietenul meu mi-a spus că numărul meu a apărut în 'Squid Game' şi atunci am realizat ce se întâmplă", a povestit ea.

Se pare că femeia a respins oferte de despăgubire de până la cinci milioane de woni (4.178 dolari).

Netflix nu a comentat cu privire la ofertele de despăgubire, însă i-a îndemnat pe fanii serialului să se abţină de la apelarea numărului.

"Împreună cu compania de producţie, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv prin editarea scenelor în care apar numere de telefon acolo unde este necesar", a declarat Netflix miercuri.

"Squid Game" a apărut pe Netflix la 17 septembrie şi a ajuns primul loc în 90 de ţări în doar 10 zile, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel