Spune-mi unde ai Luna în astrogramă ca să îți spun cine ești și ce simți cu adevărat!

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane. Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. 

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. 

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile. 

Luna în Berbec

Cei cu Luna în Berbec au nevoia aceasta de a ieși în evidență, de a se face remarcați, de a acționa tocmai pentru a-i face pe ceilalți să îi privească. Este important pentru un copil cu Luna în Berbec să vadă cum interacționează cu Luna mamei sale, deoarece un nativ cu Luna în Berbec s-ar putea să aibă anumite atașamente de tip anxios, s-ar putea să aibă anumite temeri și de aceea el va încerca mereu să demonstreze ce poate, să arate că este cel mai bun. Toată această nevoie de atenție a celor cu Luna în Berbec vine dintr-o nesiguranță interioară. Acesta este, de fapt, secretul celor cu Luna în Berbec, o teamă.

Luna în Taur

Nativii cu Luna în Taur se simt foarte bine cu ei înșiși și au o conexiune intensă cu natura. Au o bază emoțională solidă, care îi face să se simtă în siguranță cu ei înșiși, dar le oferă confort și celor din jurul lor., se exprimă frumos, își expun emoțiile, se exprimă cu o doză de fluiditate. Secretul acestor nativi este că au șansa de a filtra tot ce este bun și de a aduce către ei, au o formă de atașament relativ sănătoasă pentru viața lor. 

Luna în Gemeni

Dacă cineva are Luna în Gemeni are tendința să verbalizeze imediat orice emoție. Desigur că o persoană trece prin mai multe emoții, poate chiar la extreme, pe parcursul unei zile, de exemplu, comunicând aceste emoții îi face pe toți ceilalți să creadă că este instabil. Însă un nativ cu Luna în Gemeni pur și simplu este construit ca să se poată schimba des. Acesta este secretul „normalității” sale. Asta nu înseamnă că este neapărat superficial, ci s-a obișnuit să trăiască așa. În același timp, un nativ cu Luna în Gemeni va fi mereu dispus să găsească cele mai bune resurse pentru a îndeplini dorințe. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel