Cristina Cioran, interdicție din partea fostului iubit. Ce nu mai are voie să facă actrița: „Să sperăm că o să o mai vedem”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio, la doar câteva zile după ce și-au anunțat logodna. Cei doi au împreună o fetiță, astfel că, de acum înainte, actrița trebuie să-i ceară voie fostului iubit, dacă vrea să se afișeze cu fiica sa în anumite proiecte. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației lor, cu mult scandal. Au fost declarații usturătoare din ambele tabere. Deși părea că lucrurile s-au așezat și că vor colabora în creșterea fetiței, actrița se lovește acum de un nou obstacol. Tatăl fetiței nu o lasă să mai meargă în emisiunile tv cu fiica lor. 

Cristina Cioran spune că se va conforma deciziei luate de Alex Dobrescu și că, în ciuda situației în care se află, nu regretă faptul că a făcut un copil cu fortul partener.

„Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. – fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. – că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii.  Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată.  Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”, a declarat Cristina Cioran pentru Ego.

Cristina Cioran: ”Acum facem și noi parte din statistici”

Cristina Cioran a fost invitata lui Cristi Brancu în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV. Actrița a vorbit despre cum trece peste momentele de după separarea de tatăl copilului.

”A fost un an foarte interesant, ciudat. Și anul trecut s-a sfârșit dubios, că am fost în spital cu Covid, de Crăciun. După care a venit Anul Nou cu de toate, și vara cu de toate și toamna a culminat. Eu nu învăț niciodată din greșeli. Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea și tot nu am învățat. Am foarte mare încredere în oameni. Dacă permit cuiva să se apropie de sufletul meu, de ce nu aș crede pe cineva când îmi spune ceva? Am foarte mare încredere în oamenii care sunt apropiați mie. Sunt puțin sătulă de îndrăgosteli. Nu vreau cunoștințe noi”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată de Cristi Brancu dacă are regrete, actrița a punctat: ”Am mici păreri de rău, dar regrete... Hai să fim serioși, că nu am stat cu pistolul la tâmplă. Sunt regrete în viață, dar mai mult păreri de rău. Am spus despre mine că sunt atât de orgolioasă încât nu cred că mi se poate întâmpla mie ceva de genul ăla, sau de genul ăla...”

 

Cristi Brancu a dorit să afle detalii despre ce s-a întâmplat de s-a ajuns la despărțire: ”De multe ori încercăm să atragem atenția prin orice metode. Nu e problema mea. Sunt relaxată. Evident că nu mi-a fost ușor. O despărțire nu e doar o despărțire, e o mutare, o schimbare de peisaj, de viziune, de dimensiune, resituarea dimensiunilor. Sunt niște momente prin care treci și trebuie să le accepți. De multe ori noi suntem mai mulți oameni într-unul singur. Eu despre tatăl copilului meu nu voi vorbi niciodată urât. Au fost niște momente mai puțin frumoase, dar care trec ușor, ușor. Ce am învățat din despărțirea asta este că trebuie să dau timp să se vindece. Și cam atât. Nu mi-aș fi imaginat în septembrie sau la început de octombrie că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră, cu el – deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu îmi reproșez nimic. Am încercat tot, până când am zis: «hai că am plecat!» La mine a fost un șoc, că nu îmi venea să cred. Ne cunoșteam într-un fel și, dintr-odată, nu am mai fost. Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite. Așa se întâmplă în viață. Se spune că în primii 2 ani de viață ai copilului, în cuplu se întâmplă schimbări și multe cupluri pleacă pe căi separate. Acum facem și noi parte din statistici.”

Întrebată dacă dacă mai există drum înapoi în relația cu tatăl fetiței sale, Cristina Cioran a spus: ”Ce drum înapoi, Cristi? Nu cred. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, reveniri, regăsiri. Doar că, în situația asta, s-a produs foarte mult rău, s-a stricat foarte mult, s-a pierdut foarte mult respect. Ca atare eu, chiar dacă el își dorește, nu... Aici vorbesc de noi. Doi oameni se despart atunci când unul nu mai are nevoie de celălalt și celălalt nu îi mai poate oferi ce are el nevoie. Vorbesc de nevoile dintr-un cuplu. El este liber să își găsească și să își facă nevoile. Să fie clar: noi am fost foarte fericiți o perioadă lungă. Iar dacă vezi că nu mai ești, aia e. Nu o să mor încercând! Sunt obiective care se schimbă în viață. Sunt momente care te duc către altceva. Eu nu cred în relația în care să fii împreună pentru copil. Cred în adevăratele sentimente și atat. Și nu cred nici în «mă mai distrez puțin și ne vedem noi într-o altă viață». Lăsați!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel