Daniel Onoriu, internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce ar fi amenințat că se sinucide. Care este starea fostului pilot

Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Onoriu a fost internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din Capitală, după ce și-ar fi urmărit fosta soție, în condițiile în care are ordin de restricție, și ar fi amenințat că se sinucide. 

Daniel Onoriu și Isabela, fosta lui soție, s-au despărțit recent, la doar câteva luni după ce acesta s-a trezit din comă. În plin proces de divorț, fostul pilot de curse a primit un ordin de restricție, după ce Isabela a apelat la ajutorul poliției, sustinând că nu se simte în siguranță în prezența acestuia.


În cursul zilei de joi, 10 noiembrie, Daniel Onoriu ar fi urmărit-o pe Isabela și ar fi încercat să vorbească cu aceasta, în ciuda ordinului de restricție, dar și al declarațiilor făcute de acesta despre fosta soție, potrivit Viva. Fostul pilot a avut mai multe ieșiri publice în care și-a acuzat soția de diverse greșeli față de el, și chiar a încercat să își refacă viața, prezentând lumii, la un moment dat, și o „viitoare soție”, din Canada, dar care l-a părăsit rapid. 


Poliția a intervenit

După ce ar fi urmărit-o pe fosta parteneră și s-ar fi apropiat de ea, deși avea ordin de protecție, Daniel Onoriu ar fi amenințat, de față cu poliția, că va sparge geamul unei bănci doar ca să fie arestat sau că se va sinucide. Potrivit Cancan, Daniel Onoriu ar fi urmărit-o pe Stradă pe Isabela. Cum femeia l-a evitat, acesta ar fi mers seara la balconul ei, unde ar fi amenințat că se sinucide dacă nu se împacă cu el. Speriată, Isabela ar fi alertat autoritățile care au ajuns imediat la casa acesteia.  Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București și dus apoi la Secția 5 de Poliție, pentru audieri,  urmând să fie condus înapoi la Spitalul  de psihiatrie, unde este internat. 

Mai mult, potrivit CanCan, mama lui Daniel Onoriu și-ar fi dat semnătura pentru ca fiul ei să fie internat la Obregia.

“Mi-a pus nevastă-mea interdicție sa nu mă apropii de ea 300 de metri. I-am dat mesaje pentru ca am voie să-i dau mesaje și să o și sun, dar intre timp m-a blocat. Nu-mi vine să cred că am ajuns în situația asta, sa venim la judecători, să fim reprezentați de avocați, și eu, și ea.

Până la urmă este nevasta mea cu care m-am simțit foarte bine și am trăit 6 ani minunați. Ne-am cunoscut și ne-am căsătorit din prima clipă, ne-am căsătorit după 2 săptămâni. Vreau să fie mama copiilor mei, să ne iubim. A bagat cererea de divorț, dacă ea vrea să divorțăm, asta o să facem.'', a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

 

Aflat în secția de poliție, Onoriu a postat un mesaj pe Instagram în care le cerea urmăritorilor săi să îi aducă pachet.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat. M-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze. Mă duce la Secția 5. Să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.', a declarat Daniel Onoriu, pe pagina personală de Instagram.

 

S-a filmat în timp ce se ruga, cu câteva ore înainte de incident

Cu câteva ore înainte de iuncident, Daniel Onoriu a postat un video pe Innstagram, în care apare stând în genunchi, în timp ce se roagă la Dumnezeu ca Izabela să îi mai dea o șansă. De asemenea, el a postat și un mesaj pentru soția sa, în care o imploră să îl ierte.

 

„Nu știu ce să întâmplat cu noi. De fapt știu și va spun și vouă... am fost aproape mort în spital la terapie intensivă și după ce am ieșit de acolo nu mai eram eu așa că i am cerut divorțul soției mele Isabela Onoriu! După câteva zile am început să regret dar nu vroiam să mai fiu cu ea. Între timp am dat de o altă femeie din Canada căreia i am cumpărat un bilet de avion și m am văzut cu ea în Germania iar după am zburat împreună în România!
Nu am avut absolut nimic cu acea femeie, am vrut doar să o fac geloasă pe SOȚIA MEA  și atât.
Ea a aflat pentru că am postat pe facebook poze cu femeia asta iar instant Isabela a cerut să divorțăm. După a făcut plângere la Poliție iar eu am acum în clipă asta interdicție de a mă apropia la 300 m de ea. Păi de ce? Sunt violator în serie? Ce am făcut eu să merit asta? Eu știu doar că i am făcut cadouri scumpe și am plimbat o în vacanțe iar restul sunt doar nebunii inventate de ea... cum să i fac eu rău unui om pe care îl iubesc iar ea de ce nu înțelege niciodaga că sunt un om bolnav care are nevoie de îngrijiri și medicamente nu de semnături pe la Poliție sau ceva de genul asta!

Așa an negru am avut fraților. Mai întâi am stat în comă 55 de zile iar acum mi am și pierdut nevasta! De ce? Ce am făcut eu să merit așa ceva? De ce Dumnezeu nu mă ajută să fiu și eu bine?

Tată din ceruri, te rog din toată inima mea să mă ajuți să fiu fericit! Îmi e greu tare să fiu și bolnav și fără nevasta!

PS. Va pun un video din Spania! Cei ce nu va convine că eu mă rog din suflet la Dumnezeu vedeți va de treaba voastră! Eu vreau să fiu credincios și soțul frumoasei mele soții”, a scris Onoriu în dreptul clipului. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Onoriu (@danielonoriu)

Motivul opentru care Isabela Onoriu a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Recent, Isabela a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei partener de viață, care ar fi amenințat-o cu moartea.

Vestea că Daniel Onoriu divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. 

Deși, Isabela Onoriu și-a dorit să încheie divorțul de fostul soț, fără scandal, femeia susține că Daniel Onoriu o amenință, motiv pentru care a decis să ceară ordin de protecție împotriva acestuia. 

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.

Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Cum a reacționat pilotul Daniel Onoriu

Daniel Onoriu susține că nu a agresat niciodată o femeie, însă a recunoscut că a folosit cuvinte jignitoare la adresa acesteia. 

„ Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât.(…) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama mea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”, a declarat acesta pentru un post TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel