Spălatul pe față, ce nu ai știut până acum. Trucul de 10 secunde pe care l-ai omis mereu

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Spălatul pe față face parte din rutina zilnică, dar sigur nu știai de un truc de 10 secunde care îți schimbă aspectul pielii.

Spălatul pe față este absolut firesc și necesar. Dar, cu siguranță nu ați știut de sasul de 10 secunde care vă lipsește în rutină de spălare a feței. Acesta vă va face serurile să funcționeze și mai bine și să obțineți un ten radiant.

Spălarea feței înseamnă mai mult decât curățare. Este vorba despre pregătirea pielii pentru următorii pași ai rutinei tale, astfel încât restul produselor tale să aibă cel mai bun mediu pentru a-și face treaba. Și, potrivit lui Todd Davidson, director de educație, există un truc ușor care vă poate ajuta produsele să se scufunde mai adânc, potrivit Well and Good.

Spălatul pe față și trucul de 10 secunde

Tot ce trebuie să faci este să pui un prosop cald pe față timp de câteva secunde înainte de a-ți șterge demachiantul. Acest lucru îți va deschide porii pentru a-i pregăti pentru activităţile care vor veni.

"Este un pas adesea omis, dar esențial, simplu pentru a obține o piele radiantă. Când porii tăi sunt deschiși, ei sunt gata să profite de beneficiile următorului pas din rutina ta de îngrijire a pielii", spune Davidson.

Acest lucru este perfect pentru orice produse pe care le-ar aplica în mod regulat pe pielea umedă. Dacă foloseşti un toner sau o esenţă hidratantă, o poţi pune după pasul de 10 secunde. Același lucru este valabil și pentru serurile hidratante, cremele hidratante sau uleiuri. Dacă doriți să utilizați ingrediente active, cum ar fi retinolul sau acidul glicolic, puteți deschide în continuare porii cu trucul prosopului, dar asigurați-vă că fața este complet uscată înainte de a le aplica, deoarece funcționează cel mai bine pe pielea uscată.

Pentru cele mai bune rezultate, Davidson recomandă utilizarea unui prosop obișnuit sau a unei pânze de muselină.

"Pur și simplu saturați pânza de muselină cu apă din robinet care este caldă, dar nu prea fierbinte la atingere. Apoi, stoarceți-l bine pentru a elimina excesul de apă. Vă recomandăm mai întâi să așezați pânza de muselină pe întreaga față în timp ce demachiantul este încă pe piele și să țineți și să apăsați cu ambele mâini timp de 10 până la 15 secunde

Apoi, pliați pânza de muselină într-un pătrat pentru a îndepărta demachiantul în mișcări circulare mici, acordând o atenție suplimentară zonelor de congestie sau uscăciune de pe față", spune Davidson.

Citește continuarea pe dcmedical.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel