Soțul Roxanei Vancea este foarte gelos. Vedeta și-a șters fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:
Roxana Vancea și Dragoș Puiu, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Vancea și Dragoș Puiu, sursa instagram

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Detalii neștiute din căsnicia cu Dragoș Paiu. 

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy vedete din România. Chiar dacă în trecut spunea că nu se va căsători vreodată, iată o Roxana Vancea total schimbată de când l-a cunoscut pe bărbatul visurilor sale. 


Dragoș Paiu i-a cucerit inima și acum așteaptă un bebeluș împreună. Roxana și-a exersat rolul de mămică cu Milan, fiul lui Dragoș din fosta relație. Vedeta are o legătură foarte frumoasă cu cel mic și se înțeleg de minune. Roxana este implicată în creșterea lui Milan și nu de puține ori a zis că îl vede ca pe propriul ei copil. 


Dragoș Paiu este un bărbat gelos, iar Roxana spune că a șters multe fotografii cu ea de pe rețelele de socializare atunci când a început să meargă cu Milan la grădiniță și o urmăreau pe Instagram educatoarele sau celelalte mămici. 


„Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos. Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din  viața  mea  şi  câteva  poze  mai „obraznice să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmarită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare”, a spus Roxana Vancea pentru VIVA!.


Roxana Vancea spune că până să îl cunoască pe Dragoș nu era deloc geloasă. 


„Eu n-am fost geloasă în viața mea până să îl întâlnesc pe Dragoş! Acum sunt, nu pentru că îmi dă motive, ci pentru că e un bărbat foarte frumos şi foarte râvnit”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu, poveste de dragoste ca în filme: „Am căzut în cap imediat. O frumusețe de om”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel