Soțul Mariei Dragomiroiu, adevărul despre pensia artistei. Ce spune Bebe Mihu: „Nu are pensie de 1.200 lei”

Data publicării:
Maria Dragomiroiu și soțul ei, sursa instagram
Descriere foto: Maria Dragomiroiu și soțul ei, sursa instagram

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu a rupt tăcerea despre pensia pe care o primește interpreta de muzică populară.

În lumea muzicii populare românești, Maria Dragomiroiu este, fără îndoială, un nume de referință. În 2019, an în care cântăreața a primit distincția de Cetățean de onoare al Municipiului București, artista a ieșit la pensie. 

De-a lungul carierei sale, Maria Dragomiroiu a fost angajaă ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman, apoi a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea și a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești. 

În urmă cu câțiva ani, Maria Dragomiroiu a declarat că după 40 de ani de muncă are o pensie de 1.200 de ron.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?”, declara Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

 

Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu a declarat  că totul s-a înțeles greșit, iar soția sa nu are pensie de 1.200 de lei. Impresarul mai susține că totul s-a înțeles greșit la vremea respectivă și contextul a fost cu totul diferit.

„S-a înțeles greșit, soția mea nu are pensie de 1.200 de lei. Ea a spus așa: «Cum ar putea trăi cineva dintr-o pensie de 1.200 de lei?», dar nu că ea ar avea atâta. Dar, noi o ducem bine, Doamne ajută!”, a declarat Bebe Mihu pentru impact.ro.

 

Citește și: Ce relație este între Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Dezvăluirile artistei: "Eu nu răspund, eu plâng"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel