Ce relație este între Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Dezvăluirile artistei: "Eu nu răspund, eu plâng"

Maria Dragomiroiu și soțul ei, sursa instagram
Descriere foto: Maria Dragomiroiu și soțul ei, sursa instagram

Maria Dragomiroiu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cântăreața are o carieră de succes și o căsnicie minunată care durează de mai bine de 30 de ani. Maria Dragomiroiu a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este omul care i-a fost întotdeauna aproape și care a sprijinit-o necondiționat.

Totodată, artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei, care a ajutat-o întotdeauna să treacă peste neplăcerile vieții, dar și peste problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

 

Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce ritualuri de înfrumusețare are

 

Pe lângă podoaba capilară care a consacrat-o, Maria Dragomiroiu este întrebată foarte des cum reușește să se mențină în formă.

”N-am avut o piele cu probleme, cu denivelări, să rămân cu semne de când am fost și eu adolescentă, de când este acneea aceea juvenilă. Asta a fost de la mama mea, dar asta nu înseamnă că nu mă îngrijesc. Nu mă culc niciodată fără să mă spăl cu săpun pe față, poate fi și șase dimineața”, a spus Maria Dragomiroiu pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2021, 20:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play