Soţul cântăreţei Nicki Minaj, condamnat la un an de arest la domiciliu

Data publicării:
Nicki Minaj și Kenneth Petty, foto Instagram
Descriere foto: Nicki Minaj și Kenneth Petty, foto Instagram

Kenneth Petty, soţul cântăreţei rap Nicki Minaj, a fost condamnat la un an de arest la domiciliu după ce a încălcat o prevedere a regimului de libertate condiţionată sub incidenţa căruia a fost plasat de justiţia americană după comiterea unei infracţiuni de natură sexuală.

Kenneth Petty avea obligaţia de a informa autorităţile americane în cazul schimbării de domiciliu, după o condamnare pe care a primit-o pentru tentativă de viol în 1995.

În vârstă de 44 de ani, Kenneth Petty a recunoscut în faţa instanţei că nu a informat autorităţile de profil atunci când s-a mutat în California alături de Micki Minaj în anul 2019.

El a fost condamnat pentru această omisiune şi amendat cu 55.000 de dolari, potrivit biroului Procuraturii americane.

Conform legislaţiei din Statele Unite, persoanele condamnate pentru infracţiuni de natură sexuală au la dispoziţie un termen de cinci zile pentru a informa autorităţile în cazul în care îşi schimbă domiciliul.

Iniţial, Kenneth Petty a pledat nevinovat în 2020 într-o audiere la tribunal, dar şi-a schimbat depoziţia în septembrie 2021.

La cea mai recentă audiere, procurorii americani au spus că arestul la domiciliu nu este o sentinţă suficient de punitivă şi i-au cerut judecătorului de caz să îl trimită pe Kenneth Petty la închisoare.

După pronunţarea sentinţei, Nicki Minaj a publicat pe Instagram o fotografie ce o arată în compania soţului şi fiului ei.

Kenneth Petty şi Nicki Minaj, despre care presa americană afirmă că se cunosc din copilărie, formează un cuplu de la sfârşitul anului 2018.

Cei doi s-au căsătorit în 2019 şi au împreună un fiu, care s-a născut pe 30 septembrie 2020.

Relaţia lor a stârnit numeroase controverse în presa americană din cauza trecutului infracţional al lui Kenneth Petty, însă vedeta rap şi-a apărat partenerul de viaţă în faţa valului de critici.

În august 2021, Nicki Minaj şi soţul ei au fost daţi în judecată de femeia care îl acuzase pe Kenneth Petty de tentativă de viol.

E a deschis un proces în care susţine că cei doi soţi au hărţuit-o pentru a o face să îşi retragă plângerea depusă în instanţă, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel