Anca Molnar a murit! Make-up artista vedetelor a pierdut lupta cu o boală incurabilă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Anca Molnar/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Anca Molnar/Instagram

 Anca Molnar, cunoscută ca fiind make-up artista vedetelor, a murit. Tânăra, în vârstă de 35 de ani, a pierdut lupta cu o boală incurabilă, într-un moment neașteptat.

În ultimul an, Anca Molnar a trecut prin clipe sfâșietor de grele. Make-up artista a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, iar medicii din România nu îi mai ofereau nicio șansă, însă, în Turcia, tânăra a primit o nouă șansă la viață.

Mesajul de Adio lăsat de soțul Ancăi Molnar

Anca Molnar a fost una dintre cele mai apreciate make-up artiste din România și s-a stins din viață, după o luptă acerbă cu cancerul. Tânăra a fost operată de două ori pe creier, dar ultima intervenție i-a fost fatală. Anca a încetat din viață, chiar dacă spera că noua operație o va face bine.

Cel care a anunțat vestea tragică a fost chiar soțul ei. Acesta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sale de socializare.

„Sunt convins că ne vom reîntâlni într-o altă viață și, dacă nu există altă viață, să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna!”, a postat Claudiu Molnar, soțul Ancăi, pe Instagram.

Anca a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Claudiu Molnar, și, din rodul iubirii celor doi, a rezultat un copil, care, din păcate, a rămas fără mamă la o vârstă extrem de fragedă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

Te-ar putea interesa și: Moartea mamei lui Christian Sabbagh, învăluită în mister: „A murit brusc, am încercat tot felul de scenarii. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea”

Anca era optimistă și spera că se va vindeca

Dacă înainte Anca își ținea urmăritorii la curent cu tot ceea ce făcea, de când a fost diagnosticată cu boala incurabilă, make-up artista a început să fie din ce în mai rezervată cu aparițiile sale. Cel care i-a fost alături în toată această perioadă a fost Claudiu, iubitul ei soț.

Tânăra a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. În România nimeni nu-i mai dădea nicio șansă, dar aceasta a rămas pozitivă și și-a găsit ultima speranță în Turcia. Acolo a fost operată pe creier de două ori, însă, din nefericire, a doua intervenție i-a adus sfârșitul.

În luna martie, Claudiu Molnar anunța că soția lui urmează să fie supusă la o nouă intervenție pe creier, pentru extirparea unei noi tumori. Deși a doborât-o această veste, Anca a rămas pozitivă până în ultimul moment și a crezut că va câștiga lupta cu cancerul.

„În urmă cu mai puțin de un an, OMUL Molnar Anca, se întâlnea abrupt cu o boală cruntă, un diagnostic care în România nu-i mai oferea nicio șansă...
A mers în Turcia, s-a operat și a început plină de speranță, lupta cu boala. Și Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat în remisie...
Dar și boala a luptat cu un sistem imunitar deficitar, iar Anca Molnar se regăsește, astăzi, în fața unei alte runde cu boala. Se află în Turcia, unde mâine va avea o a doua operație pe creier de extirpare a unei noi tumori.
După aceea, va urma o perioada lungă de recuperare.
Toate acestea vin, însă, cu un preț și, din păcate, nu este metaforic. Dar cred ca pentru o comunitate de oameni, suma nu ar fi una de netrecut.
Habar n-am dacă oceanele au fost făcute picătură cu picătura...
Dar am văzut din experiența trecutului că 10 lei lângă 10 euro au făcut diferența pentru ca ea să se poată întoarce întreagă acasă, lângă familie...”, a scris soțul Ancăi Molnar, pe Instagram, înainte de cea de-a doua intervenție pe creier.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

Te-ar putea interesa și: Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a murit: „M-au anunțat alții. Vlad, fratele meu vitreg, a omis!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel