Soția lui Vladimir Drăghia, în costum de baie în al treilea trimestru de sarcină: „Vreau să mă bucur cât mai mult de șoldurile pufoase și de gușă”

Data publicării:

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, urmează să devină mamă pentru a doua oară. 

Vladimir Drăghia și-a fotografiat soția, la plajă. Aflată în alt treilea trimestru de sarcină, Alice Cavaleru continuă să își mențină silueta silfidă și își poartă burtica de gravidă cu mândrie.

„Află cum să scapi (complet) de burtă în doar 29 de săptămâni. :-)
*I-o dai cuiva din apropiere”, a scris Vladimir Drăghia în dreptul unei imagini în care apare alături de soția sa, la plajă. 

Alice Cavaleru se bucură de formele din sarcină

Alice Cavaleru este în al treilea trimestru de sarcină, însă silueta ei nu s-a modificat prea mult. Ce-i drept, vedeta are burtica un pic mai proeminentă, lucru care o bucură teribil. Ea spune că încă nu are burtica suficient de vizibilă și că reușește să o ascundă, cu ușurință, însă își dorește să se bucure cât mai mult de formele din sarcină.

‘’Hai că am și poze cu burtica! Nu știu cum se face, dar când stau la poze "de gravidă", reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well... mă descurc foarte bine.
Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.
Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie’’, a scris Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram.

 

Soția lui Vladimir Drăghia a crezut că are probleme cu infertilitatea

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni în curând părinți, pentru a doua oară. Cei doi și-au dorit foarte mult acest copil, care s-a lăsat destul de așteptat. Chiar dacă aceștia credeau că au probleme de infertilitate, și-au dat seama, după o perioadă, că doar stresul era de vină.

"Nu a fost întâmplător de data asta, ne-am dorit și ajunsesem să ne dorim destul de tare, cam de un an de zile. Noi credeam că are cumva legătură infertilitatea. Imediat ce am început să ne relaxăm, s-a întâmplat minunea. ", a declarat Vladimir Drăghia, în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.


Vladimir Drăghia vrea să asiste la naștere


Vladimir Drăghia a stat lângă soția sa, când a dat naștere primului copil. Acesta vrea să facă fix același lucru și de această dată, pentru că, spune el, acel sentiment nu se compară cu nimic.

"Eu am fost în camera unde a născut-o pe Zora și am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea, bineînțeles, este o plăcere, pentru că am văzut-o pe Zora din prima secundă de viață. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi de emoție, a fost foarte emoționant", a adăugat viitorul tătic.

Chiar dacă Alice va naște în septembrie, cei doi s-au gândit deja și la botez.

"Ne-am gândit la botez, dar nu am deschis subiectul de nași. Ne-am gândit mai mult cum o să facem petrecerea. Vrem să facem și o reuniune cu cei de la Exatlon.", au mai spus cei doi.

Cum a aflat Alice Cavaleru că este însărcinată

"Eram cu testele după mine în Thailanda. Mă uitam la el și nu puteam să mă abțin, încercam să găsesc un moment să-i zic, dar și-a dat seama imediat. La trei zile de când am aflat s-au instalat grețurile și nu am mai putut să mănânc nimic, am mâncat doar din meniul de copii. A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. În primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Am făcut testul în Thailanda, pentru că am stat o lună acolo. A fost cam singura vacanță în care mi-am dorit foarte mult să ajung acasă. Acum sunt mai bine.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel