Soția lui Victor Socaciu, îngenuncheată de durere. Brândușa Simion i-a fost alături până în ultima clipă: ”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”

Data publicării:
Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa facebook

Brândușa Simion este devastată de durere după moartea soțului ei, Victor Socaciu. Femeia l-a ținut de mână când s-a stins din viață.

Victor Socaciu s-a stins din viață, ieri în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său. Din nefericire, problemele de sănătate au continuat, iar artistul și-a petrecut ultima lună din viață, în spital. 

Regretatul artist a avut parte de o viață tumultoasă. După ce a trecut prin mai multe divorțuri, Victor Socaciu și-a găsit liniștea în brațele Brândușei Simion. La început, aceasta i-a fost impresară, iar ulterior au devenit un cuplu. Brândușa i-a fost alături necondiționat și nu s-a dezlipit nicio secuundă de artist. Mai mult de atât, femeia l-a ținut de mână în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Acum, Brândușa Simion este devastată de durere și refuză să creadă că a rămas fără omul pe care l-a iubit enorm de mult. 

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa", a scris soția artistului pe rețelele de scializare.

 

 

Care a fost ultima dorință a regretatului artist

 

 

Regretatul artist și-ar fi presimțit moartea și a avut o ultimă dorință. Potrivit WOWbiz.ro, o persoană apropiată familiei a declarat că Victor Socaciu și-ar fi dorit să își vadă toți trei copii laolată înainte de a se stinge din viață. 


”Cred că Victor a presimțit ceea ce urma să se întâmple. Chiar dacă toată viața a fost un luptător iar visul lui era să fie din nou, încă o dată pe scenă, Victor a murit cu dorința de a-și vedea încă o dată copiii, toți, strânși laolaltă.


Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut în toți acești ani. Din păcate, starea lui s-a agravat, a intrat în comă și nu a mai putut comunica în nici un fel”, a declarat o persoană apropiată familie pentru WOWbiz.ro.

 

Citește și: Marina Almășan, gest impresionant după moartea lui Victor Socaciu. Nimeni nu se aștepta la asta: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel