Marina Almășan, gest impresionant după moartea lui Victor Socaciu. Nimeni nu se aștepta la asta: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”

Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

După moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu artistul. Prezentatoarea a făcut și un gest, care a impresionat pe toată lumea.

Victor Socaciu a decedat la vârsta de 68 de ani. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său.

Victor Socaciu și Marina Almășan au fost împreună timp de 16 ani și din iubirea celor doi a rezultat Victoraș, băiețelul lor. Din nefericire, relația celor doi a ajuns la final, când în viața lor a mai apărut o persoană, iar artistul a decis să meargă pe un alt drum.

Atunci, cei doi au rupt orice legătură, însă după moartea regretatului artist, Marina Almășan a declarat că nimeni nu va șterge vreodată amintirile pe care le aveau împreună. Mai mult decât atât, prezentatoarea a  dorit să facă public în memoria fostului său soț o melodie pe care cei doi au cântat-o împreună după nunta lor. ”Inelul lui Saturn” a fost cântată în joacă și păstrată secret doar pentru cei doi, fără a dori să fie publicată vreodată.

„Melodia a fost scrisă în primul an de căsnicie, se află pe un CD, însă nu a fost făcută publică. Am cântat-o în joacă. A ieşit acest cântec, a insistat să-l punem pe CD. I-am spus, bine, cu condiţia să nu-l promovăm, să nu-l cântăm.

Mie mi se părea că locul meu e cu totul altul, n-aveam nicio şansă să nu mă fac de râs lângă el, mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el, să cânt cu el. Am avut o căsnicie foarte frumoasă, peste 15 ani, al 16-lea a fost mai greu pentru că au apărut norii”, a explicat Marina Almășan la România TV.

 

Cum a aflat de moartea artistului

 

Marina Almășan a declarat că a aflat tragica veste de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel