Soția lui Victor Socaciu, în lacrimi. Brândușa Simion a dezvăluit care a fost ultima dorință a regretatului artist: „A sperat până în ultima clipă”

Data actualizării: | Data publicării:
 Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa Facebook
Descriere foto: Brândușa Simion și Victor Socaciu, sursa Facebook

Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu, a vorbit despre ultimele zile din viața artistului și despre marea dorință pe care acesta a avut-o până în ultima clipă. 

Brândușa Simon a declarat că Victor Socaciu a fost internat în spital timp de șase săptămâni, din cauza unor probleme pulmonare declanșate în urma infectării cu noul coronavirus. Soția regretatului artist spune că medicii au făcut tot ce era omenește posibil pentru a-l salva, însă starea acestuia s-a agravat și a a ajuns să facă șoc septic. Pe lângă problemele pulmonare, artistul ar fi luat și o bacterie nosocomială din spital. 

 

„A fost în spital șase săptămâni. S-a făcut tot ce era omenește posibil, nu pot să reproșez nimănui absolut nimic. Medicii s-au purtat impecabil și chiar au făcut tot ce era de făcut. În urma infectării cu COVID a rămas cu o afecțiune la plămâni, unde s-a acumulat un lichid și am venit la spital pentru o intervenție simplă de drenaj a pleureziei. Din păcate, starea lui de sănătate era destul de șubredă în urma problemelor pe care le-a tot avut și a contactat și o bacterie intraspitalicească. (...) A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie”, a declarat Brândușa Simion la Antena Stars. 


Spera că va putea cânta din nou


Pe patul de spital, regretatul artist spera să ăși revină și să meargă la festivalul din Bistrița. Din păcate, starea sa de sănătate a continuat să se agraveze, iar pe 27 decembrie a decedat. Soția sa spune că i-a fost alături în cele șase săptămâni de spitalizare și că l-a ținut de mână în tot acest timp. 

„A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer”, a adăugat aceasta, potrivit SpyNews.

 

Victor Socaciu și-a dorit să-și mai vadă copiii pentru ultima dată

 

Regretatul artist și-ar fi presimțit moartea și a avut o ultimă dorință. Potrivit WOWbiz.ro, o persoană apropiată familiei a declarat că Victor Socaciu și-ar fi dorit să își vadă toți trei copii laolată înainte de a se stinge din viață. 


”Cred că Victor a presimțit ceea ce urma să se întâmple. Chiar dacă toată viața a fost un luptător iar visul lui era să fie din nou, încă o dată pe scenă, Victor a murit cu dorința de a-și vedea încă o dată copiii, toți, strânși laolaltă.


Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut în toți acești ani. Din păcate, starea lui s-a agravat, a intrat în comă și nu a mai putut comunica în nici un fel”, a declarat o persoană apropiată familie pentru WOWbiz.ro.

 

 Marina Almășan, acuzații pentru soția lui Victor Socaciu

 

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, o acuză pe Brândușa Simion că nu i-a anunțat pe copiii artistului de starea gravă în care acesta se afla. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

Vedeta a continuat acuzațiile și în declarația făcută pentru Impact, în care a spus direct că o consideră vinovată pe Brândușa Simion de faptul că fiul său nu a putut să-și vadă tatăl înainte de tragedie. 

"Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire", a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

Victor Socaciu va fi înmormântat joi

Joi, 30 decembrie, Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu, în județul Prahova, conform dorinței artistului, care a locuit alături de familia sa în acea zonă, în ultimii 10 ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel