Soția lui Seth Rogen, diagnostic crunt. Lauren Miller, operată pentru a preveni o boală moștenită de la mama și bunica ei

Data actualizării: | Data publicării:

Soția lui Seth Rogen, Lauren Miller, a descoperit anevrismul cerebral după ce a decis să facă un RMN la tot corpu. Și mama și bunica actriței au fost diagnosticate cu Alzheimer. 

 

Actrița a făcut anunțul în cadrul Balului vizionar de neurochirurgie al Universității din California, Los Angeles (UCLA) din Beverly Hills, în această săptămână, că avea un anevrism cerebral - și că l-a descoperit doar după ce a fost inspirată de organizația non-profit "Hilarity for Charity", pe care a cofondat-o împreună cu soțul ei Seth Rogen, să își facă un RMN pe tot corpul, potrivit Huffpost.


Miller, a cărei bunică și mamă sufereau de demență, a declarat în timpul discursului său de la gală că a vrut "să caute  mai adânc la tot ceea ce ar putea să se ascundă în interiorul meu și care mi-ar putea afecta longevitatea". 

 


"Au găsit, bineînțeles, acest tip de anevrism în capul meu", a spus femeia în vârstă de 42 de ani audienței sale. "Așa că, bineînțeles, aceasta a fost o informație terifiantă și m-a făcut să mă gândesc la bunica mea, a cărei soartă cu siguranță nu am vrut să o imit. Din fericire, a fost relativ mic".


Ea a adăugat: "Am făcut ceea ce mi-au recomandat medicii, și anume să fac anual RMN-uri pentru a urmări dimensiunea".


Miller a explicat că anevrismul era mic și a rămas așa - "până când nu a mai fost așa" -, deoarece medicii au observat creșterea sa bruscă în primăvara anului 2022. Actorul și-a găsit în cele din urmă alinarea în Dr. Geoffrey Colby de la UCLA, care "a răspuns la fiecare întrebare" pe care o avea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lauren Miller Rogen (@laurenmillerrogen)


Miller a decis să opteze pentru o operație pentru a i se îndepărta anevrismul.


Soția lui Seth Rogen  a declarat anterior pentru People că cel mai valoros sfat al ei pentru toată lumea este "să se cunoască pe sine, să își cunoască cifrele, să își cunoască factorii de risc genetic".

 

Comedianta a optat, în mod firesc, să își condimenteze discursul sincer de miercuri cu puțin umor.

 

"Îi sunt cu adevărat nespus de recunoscătoare doctorului Colby... și întregului personal de la UCLA, care ne-au ghidat prin această experiență înfricoșătoare pe care sunt cu adevărat recunoscătoare că am depășit-o", a spus ea, potrivit People. "Sunt cu adevărat recunoscătoare că nu voi mai muri la această masă sau la oricare alta în curând".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilarity for Charity (HFC) (@wearehfc)


Miller a devenit incontestabil de serioasă în ceea ce privește sănătatea creierului după ce mama ei a fost diagnosticată cu Alzheimer cu debut precoce la 55 de ani. Rogen i-a urmat exemplul după ce s-a căsătorit cu ea - și a depus mărturie în fața Congresului cu privire la necesitatea de a continua cercetările privind Alzheimer în 2014.

 

"Am văzut presiunea financiară masivă pe care o provoacă această boală și, dacă poporul american va decide vreodată să respingă comedia bazată pe genitalitate, nu îmi voi mai putea permite să o fac", a spus Rogen. "Nici nu pot să-mi imaginez cum se descurcă oamenii cu resurse mai limitate cu această situație".


Pentru Miller, primul pas este să fie conștienți - și să nu le fie frică să caute informații.


"Nu vă fie teamă să vă scufundați adânc în asta", a declarat ea pentru People. "Pentru că există lucruri pe care le puteți face pentru a vă modifica genetica și pentru a face schimbări în stilul de viață și pentru a trăi o viață sănătoasă pentru creier și, potențial, fie să întârziați, fie poate chiar să preveniți demența sau Alzheimer."

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel