Soția lui pavel Bartoș este studentă la medicină. Actorul este extrem de mândru: „Este de admirat, ştii cât e de învăţat?”

Data actualizării: | Data publicării:
Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook

Pavel Bartoș este extrem de mândru de soția sa, care a avut curajul să își urmeze visul. S-a apucat să studieze medicina în urmă cu un an și vrea să devină pediatru.

Pavel Bartoș și Anca s-au căsătorit în 2003 și au împreună 3 fetițe. Soția actorului este o femeie extrem de curajoasă, care nu se teme să ia totul de la zero. A renunțat la actorie pentru a se dedica fetițelor sale, iar acum s-a înscris la facultatea de medicină pentru a deveni pediatru. 

 

Pavel Bartoș a povestit în cadrul podcastului lui Mihai Petre cât o admiră pe soția sa pentru curaj și ambiție. 

„Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultăţii nu ştii cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, ştii cât e de învăţat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hăruită. Cred că asta a fost să fie. E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta. A renunţat la cariera de actriţă pentru că i-a plăcut să fie mamă, şi asta e de admirat. I-am şi zis: ‘acum hai, vino cu carnetul de note să văd. Şi am văzut note de 10, ‘pe tine te duc la cofetărie. Când a intrat în anul I de facultate am zis: ‘spune-mi şi mie când e prima şedinţă cu părinţii, ca să ştiu să mă duc, să văd ce rechizite îţi cumpăr. Este enorm de învăţat, eu am crezut că înveţi în sesiune, dar aici înveţi zi de zi”, a declarat Pavel Bartoş în cadrul podcastului realizat de Mihai Petre. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel