Soția lui Gabi Tamaș face furori pe internet. Imaginile cu care Ioana a făcut senzație pe Instagram

Data actualizării: | Data publicării:

Ioana Tamaș, soția fotbalistului Gabi Tamaș, face senzație pe internet.

Ioana și Gabi Tamaș s-au căsătorit în 2012, însă povestea lor de dragoste a început în urmă cu 18 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2004, și, după o relație zbuciumată, presărată cu multe certuri, dar cu și mai multe împăcări, au decis să-și construiască împreună o familie. 


Ioana Tamaș, mămică full time, dar și model pe Instagram


Ioana este urmărită de peste 40.000 de fani pe Instagram, care încing butonul de like la fiecare postare a acesteia.  Soția fotbalistului, care este mămica unei fetițe de 10 ani, se bucură de atenția urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Tânăra postează constant fotografii cu ea în ipostaze sexy, de la piscină, de la sală, sau din intimitatea casei. 

 

 

Poveste de dragoste de 18 ani


Selena, fiica celor doi, a venit pe lume în 2012, cu două luni înainte ca Ioana și Gabi să se căsătorească. Într-un interviu mai vechi, Ioana își lăuda soțul pentru relația pe care o are cu cea mică. 


„Fetiţa îl iubeşte şi îl adoră pe Gabi. Mergem în vacanţă, ne-am obişnuit. Suntem împreună de 14 ani. Ne-am acomodat. Stau o lună, mă întorc, dar cea mică nu mai poate lipsi de la şcoală. Trebuie să mă împart cum pot. Ea e răsfăţata lui tati, încerc să păstrez o linie, o educaţie, o stricteţe. Îşi mai doreşte (n.r. un copil) şi eu îmi doresc… dacă o să fie, nu zic nu. Noi ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… Am crescut alături de el. Gabi îmi face cadouri mereu şi a avut încredere în mine mereu”, a declarat, în 2018, Ioana Tamaş, potrivit CanCan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel