Sote de ciuperci cu vin. O rețetă absolut delicioasă și rapidă

ExplorerBob , pixabay
Descriere foto: ExplorerBob , pixabay

Sote de ciuperci cu vin este o rețetă extrem de gustoasă care se prepară foarte rapid.

Iată cum prepari această rețetă delicioasă:

Ingrediente:

400 g ciuperci la cutie 

25 g unt o lingură ulei

o crenguţă cimbru 

o linguriţă rozmarin  

200 ml vin alb sec

verdeaţă după gust

 sare

 piper 

4 frigărui de pui

Mod de preparare  Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apă și se feliază dacă sunt prea mari. Se pun într-un vas untul și uleiul și se pun ciupercile cu rozmarinul și cimbrul. Se lasă 5 minute.  Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul. Se pune, la final, verdeaţă, după gust, şi se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 noi, 13:20 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play