Sorin Bontea, imagine rară cu soția sa, din ziua nunții: „Se împlinesc 28 de ani de la căsătorie”

Data publicării:
Sursa foto: Sorin Bontea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sorin Bontea, Instagram

Sorin Bontea și soția sa au împlinit 28 de ani de căsnicie.

Sorin Bontea și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 30 de ani. Cei doi s-au ținut întotdeauna departe de scandaluri și au arătat publicului larg cât de mult se iubesc și care sunt principiile care le ghidează această frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă pe chef Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea în ziua de astăzi, acesta a preferat să-și țină familia departe de ochii curioșilor și să-și trăiască viața sentimentală doar alături de partenera sa. Cu toate acestea, o ocazie extrem de specială pentru cuplul lor l-a determinat pe bucătar să-i facă o declarație de dragoste partenerei sale de viață, în văzut tuturor. Cei doi  au împlinit 28 de ani de când s-au căsătorit.

„Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale. Niciunul dintre noi nu știe când au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

VEZI și: Sorin Bontea, rețetă de supă de roșii: „E bună tare”. Secretul bucătarului chef

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

„La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii”

Chiar dacă în cadrul competiției unde este jurat, Sorin Bontea arată destul de dur, în viața de cuplu, acesta recunoaște că este foarte romantic, surprinzându-și partenera de viață cu cele mai furmoase cuvinte. De asemenea, bucătarul nu uită să-i ducă soției sale și câte un buchet de trandafiri roșii, dar și să-i gătească regulat.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a declarat Sorin Bontea pentru  VIVA!

Sorin Bontea și soția sa, relație de 31 de ani

Fără doar și poate, Sorin Bontea are una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Acesta își iubește soția ca în prima zi și spune că se ghidează mereu după niște principii clare, ce țin de viața familie. 

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest.”, a mai declarat Bontea, pentru sursa citată.

Sorin Bontea, rețeta secretă de chiftele marinate. Trucul inedit al celebrului chef: „Cel mai important este...”

Surpiza care l-a așteptat acasă, după Asia Express

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine.”, a mai dezvăluit el



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel