Sora Ronei Harter, acuzații dure, după moartea artistei: „Boala care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei”

Data actualizării: | Data publicării:
Rita, Rona Hartner/ captură video Youtube, Facebook
Descriere foto: Rita, Rona Hartner/ captură video Youtube, Facebook

Familia Ronei Hartner suferă în continuare, după ce artista a dispărut brusc din viața lor, răpusă fiind de problemele de sănătate.

Rina Hartner și-ar fi sărbători ziua de naștere pe data de 9 martie, însă ce trebuia să fie un eveniment vesel, s-a transformat astăzi într-o zi în care doar amintirile și melodiile le pot aminti celor dragi de regretata artistă, care a plecat dintre noi în urmă cu aproximativ 4 luni de zile. Se pare însă că liniștea este departe de a se așterne în familia acesteia, întrucât fostul ei soț, și tatăl fiicei Ronei, își dorește să reia relațiile cu cea mică, lucru care nu e deloc pe placul unchiului și mătușii sale.

Mai mult, sora Ronei lansează și acuzații dure împotriva bărbatului, pe care-l consideră a fi responsabil pentru problemele de sănătate ale acesteia.

“Rita nu vrea să stea cu tatăl ei pentru că el le-a făcut mult rău de-a lungul anilor. De aceea s-a declanșat boala a două oară. Boală care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei, iar Rita nu vrea să audă de el. Acum stă în Franța, asta e dorința ei. Rona ne-a lăsat cu limbă de moarte să stăm cu Rita peste tot, să o ajutăm să se dezvolte, să devină un om pe picioarele lui. Fratele și mama mea sunt acolo, cu ea, stau împreună în casa Ronei.

Rita nici măcar nu îi răspunde la telefon tatălui ei pentru că o stresează foarte mult. În continuare îi face probleme, vorbește urât de Rona. De fiecare dată când iese cu el vine supărată acasă, noroc că nu stau în același oraș.”, a declarat Rinda Hartner, pentru Fanatik.

Citește și: Tradiții și obiceiuri pentru 9 martie 2024. Ce trebuie să faci în ziua Sfinților 40 de Mucenici pentru noroc și sănătate

Eveniment organizat la Paris, în memoria Ronei

Mai mult, sora Ronei spune că în Franța s-a organizat și un eveniment special pentru sora sa, unde extrem de mulți cântăreți, regizori, au spus cuvinte frumoase despre ea și și-au amintit de artista de altădată. 

„E greu mai ales cu apropierea zilei sale de naștere. Și eu și fratele meu vom fi la biserică, pentru a ne ruga pentru sufletul ei. O să facă în Franța ca o comemorare pentru Rona, artiștii care au cântat, regizori de filme, vor face asta la Paris. Mă bucur că fratele meu merge, nu e un spectacol în sine, dar foarte multă lume va spune lucruri despre ea, îi cânte piesele, iar fratele meu merge cu fata, pentru că și ea vrea să fie prezentă.”, a mai spus sora Ronei, la Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu este în doliu. Tatăl vedetei a murit: „Te iubesc!”

Familia Ronei a rămas lângă fiica acesteia

După moarte, familia Ronei a fost cea care a susținut-o necondiționat pe adolescenta care a suferit enorm în urma tragediei care i-a marcat viața, iar Rita spune că unchiul i-a devenit chiar tată. 

„În rest e greu, fata e bine totuși cu mama și fratele meu, sunt împreună în casa Ronei și fratele meu e ca un tata pentru cea mică, o ajută, o duce unde are nevoie, îi plătește toate alea. Noi așa am fost obișnuiți să fim, toți trei legați.”, a mai spus aceasta în emisiune. 

Citește și: Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent. Au jucat șah pe nevăzute: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel