Sore a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Cum reușește artista să se mențină în formă: ”E programul meu normal”

Data publicării:
Sore, sursa instagram
Descriere foto: Sore, sursa instagram

Sore le-a dezvăluit fanilor cum reușește să aibă o siluetă perfectă și să își mențină kilogramele dorite.

Sore se numără printre cele mai bune voci de la noi din ţară, debutând în lumea muzicii încă din adolescenţă. Artista este o mămică şi o artistă împlinită, având un succes colosal. După ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Sore a început să aibă câteva probleme cu kilogramele în plus. Cu toate acestea, vedeta a reuşit să scape de ele, trupul ei fiind unul invidat de toată lumea.

Multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește artista să fie în cea mai bună formă a ei și să își mențină silueta suplă, ca trasă prin inel.

La 31 de ani, Sore cântărește puțin peste 50 de kilograme. Artista a mărturisit că nu ține o dietă anume, însă încearcă pe cât posibil să ducă un stil de viață sănătos. De asemenea, Sore le-a povestit fanilor că face sport de două ori pe săptămână, dar și că urmează programul de masă, cu ajutorul căruia a slăbit și Oana Roman.

”Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi, trec 16 ore până la prima din următoarea zi. Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac ”ceva” pentru slăbit”, i-a spus Sore fanei sale curioase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel