Sora Ronei Hartner, declarații șocante. Rocco, fostul soț al actriței, a pornit scandalul încă de la spital: „Rona nu era încă plecată”

Data publicării:
Rona Hartner/ captură video Youtube, theXclusive
Descriere foto: Rona Hartner/ captură video Youtube, theXclusive

Sora Ronei Hartner a scos la iveală mai multe detalii despre decesul actriței.

Rona Hartner s-a stins din viață mult prea devreme și într-un moment în care nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de tragedie. Chiar dacă familia nu-și dorește decât ca sufletul acesteia să aibă parte de liniște și ca fiica sa să crească cât mai armonios posibil, fără să simtă acest gol uriaș, sora vedetei spune că fostul soț al actriței, Rocco, a început cu scandalurile și șantajul încă din seara în care aceasta se afla pe patul de moarte, dar nu își dăduse încă ultima suflare.

„Sumalya a împlinit 16 ani. Nu înțelege boala în sine, dar totuși are 16, înțelege că mama ei nu mai e și că e o boală cruntă cancerul. La vârsta ei nu sunt mulți tineri care să se confrunte cu această boală nemiloasă, dar există pe lumea asta multe persoane care pleacă, mor din cauza acestei boli. Tatăl ei a apărut ca din fum, după ce am scris eu pe pagina Ronei să se roage toată lumea, pentru că e pe ultimul drum. Voiam ca rugăciunile celor care au apreciat-o să o ajute să plece liniștită pe ultimul drum.”, a declarat Rinda Hartner, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Rocco a început scandalul la spital

Astfel, în momentul în care a văzut mesajul postat pe pagina de Facebook, sora Ronei spune a fost imediat contactată de bărbatul care și-a dorit să vină de îndată la spital.

„Atunci el a sunat pe telefonul ei, mi-a zis că vrea să vină. I-am zis că e adevărat că e pe ultimul drum și dacă are ceva să-i spună, acum e momentul, să vină să-și ceară iertare. A venit, dar nu a vrut să-și ceară iertare, sora mea nu era încă plecată. Începuse să facă scandal despre fată. I-am spus că nu cred că e momentul și să se certe aici, când sora mea e pe ducă. Eu îi vorbesc direct, nu am treabă. Pe mine nu mă manipulează. A venit preotul, i-a dat ultima împărtășanie și el a plecat, dar noi nu am știut decât a doua zi că-și sunase deja avocata ca să oprească tot procesul pe care sora mea i-l făcuse.”, a continuat aceasta.

Citește și: Sora Ronei Hartner, declarații cutremurătoare. Cum a reacționat fiica actriței, când a aflat de diagnosticul crunt: „S-a supărat pe doctori, nu a vrut să meargă deloc la spital”

Familia Ronei, șantajată de bărbat

Mai mult, sora Ronei Hartenr spune că bărbatul nu s-a oprit aici și a continuat prin a-și cere drepturile depline asupra fetiței, pe care până atunci nu o sunase niciodată. 

„Ea era pe patul de moarte și el o ducea în mizerii, cum i-a făcut toată viața. Ea s-a dus dimineața, la 6 jumătate. Pe mine m-a sunat avocata apoi să-mi spună că procesul intentat de Rona e oprit. Nici nu aveam certificatul de deces în mână. El urma prin acel proces să piardă anumite chestuni legate de fată, erau mai multe povești în joc. I-am zis că din cauza lui s-a dus, așa și este. Dar aveam nevoie de semnătura lui, pentru ca Sumalya să vină în România, așa m-a șantajat și a spus că vrea și el să vină.”, mai spune sora Ronei Hartner.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel