Sora lui Petrică Mâțu Stoian a solicitat scutirea de necropsie în cazul artistului. Ce spun medicii

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Vestea tristă că Petrică Mâțu Stoian a murit a venit ca un trăsnet peste lumea folclorului românesc. Trupul regretatului artistului va fi dus mâine la Craiova, la casa impresarului său. Sora artistului a refuzat necropsia interpretului de muzică populară.

Lumea muzicii populare este în stare de șoc, după ce marele artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, la 61 de ani. Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mîțu Stoian ar fi luat o supradoză de anticoagulant, tratament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid-19.

Și medicii unde a fost internat artistul sunt în stare de șoc . Cosmin Librimir, directorul Spitalului de Urgență Reșița, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre primele momente în care artistul a ajuns la spitalul reșițean, dar și despre una dintre dorințele familiei lui Mâțu Stoian după decesul acestuia.

"A fost aduc cu ambulanța de la Slatina-Nera, unde este un centru de terapie hiperbară. Acuzele inițiale au fost oarecum benigne. Colegii mei au depistat că are o afecțiune pulmonară probabil secundară acestei boli și, din păcate, starea lui a devenit rapid instabilă instalându-se decesul în jurul orei 21.00.

În momentul în care omul are o afecțiune pulmonară și saturația scade se produce o hipoxie care este inclusiv cerebrală și atunci poate percepe totul altfel decât un om sănătos. (...) În principiu, legal, orice persoană decedată se ridică (de la morgă, n.r.) după 24 de ore. Dânsul, din păcate, a suferit decesul în jurul orei 21.00 și din ce știu eu sora dânsului ar dori scutirea de necropsie", a precizat Cosmin Librimir.

 

Când va fi condus artistul pe ultimul drum Petrică Mâțu Stoian

 

Steliana Sima a declarat că artistul va fi condus pe ultimul drum, miercuri, în Craiova.

 

,,În Craiova va fi înmormântat, miercuri. Dar e bine să știm de la familie, că poate să intervină anumite schimbări.", a spus Steliana Sima la Antena Stars.

 

Citește și: Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian nu a avut niciodată copii. A fost cel mai mare regret al artistului

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel