Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian nu a avut niciodată copii. A fost cel mai mare regret al artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la 61 de ani. Artistul era internat în spital, pe secția ATI, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit.

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Regretatul artist a preferat întotdeauna să țină departe de ochii curioșilor viața personală. Acesta a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela. Ulterior, cei doi au luat decizia de a pune capăt căsniciei și au divorțat. Pentru că  nu au avut copii împreună, magistrații Judecătoriei Târgu Jiu au admis acțiunea chiar de la primul termen.

După această separare, Petrică Mâțu Stoian nu s-a mai recăsătorit și nici nu a avut copii.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, mărturisea el, la un post TV, în urmă cu 9 ani.

 

Artistul a povestit că relația lor s-a destrămat în momentul în care el a părăsit Ansamblul ”Doina Gorjului” și s-a mutat la Craiova. Atunci, fosta soție a preferat să rămână la Târgu Jiu. Totodată, regretatul artist a precizat că nu i-au plăcut niciodată copiii, acesta fiind și motivul pentru care nu a devenit tătic.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a afirmat Stoian la vremea aceea.

. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, mai mărturisea solistul, arată Realitatea.net.

 

Ultima dorință înainte de moarte

 

 

În unul din ultimele interviuri date de regretatul artist, acesta a vorbit despre cele mai mari dorințe pe care le avea. Acesta a mărturisit că își dorește să călătorească prin locuri pe care nu a apucat să le vadă până acum. Totodată, Petrică Mâțu Stoian mărturisea că este îndrăgostit de țările arabe.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a spus Petrică Mâțu Stoian, într-un interviu pentru Impact.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel