Sora lui Britney Spears își acuză părinții că au făcut presiuni asupra ei pentru a face avort

Data actualizării: | Data publicării:
Jamie Lynn Spears, foto Instagram
Descriere foto: Jamie Lynn Spears, foto Instagram

Jamie Lynn Spears susține că părinții ei i-au spus că sarcina îi va ruina cariera

Jamie Lynn Spears își susține sora mai mare, pe Britney, în cartea de memorii "Things I Should Have Said", în care își acuză părinții că au făcut presiuni asupra ei pentru a face avort la 16 ani.

În extrasele obținute de TMZ, Jamie Lynn, în vârstă de 30 de ani, susține că, după ce le-a spus tatălui Jamie și mamei Lynne că era însărcinată, în 2007, aceștia "au venit în camera mea încercând să mă convingă că a avea un copil în acest moment al vieții mele era o idee groaznică".

"'Îți va distruge cariera. Ești prea tânără. Nu știi ce faci. Există pastile pe care le poți lua. Te putem ajuta să te ocupi de această problemă... Cunosc un doctor'", susține ea că i-au spus, adăugând că "toată lumea din jurul meu voia doar să facă să dispară această "problemă"... toată lumea era sigură că avortul ar fi cea mai bună măsură".

Decizând în cele din urmă să meargă până la capăt cu sarcina, vedeta din "Zoey 101" s-a certat cu tatăl ei, "aruncând cuvinte și insulte" când acesta i-a sugerat să dea copilul spre adopție.

De asemenea, ea susține că i s-a spus să nu-i spună surorii Britney despre sarcină.

"Aveam nevoie de ea mai mult ca oricând, iar ea nu a putut să mă ajute în cel mai vulnerabil moment al meu... Până în ziua de azi, durerea de a nu fi putut să-i spun eu însămi surorii mele încă mai persistă."

În cele din urmă, în 2008, familia a ajuns la un acord cu Us Weekly pentru a da vestea, împărtășind primele fotografii ale bebelușului Maddie, acum în vârstă de 13 ani.

Jamie Lynn a adăugat că ea și mama Lynne s-au ascuns într-o cabană, în locul în care crede că era Connecticut, până când povestea a fost publicată. În timp ce petreceau împreună Ziua Recunoștinței, ea susține că "mama ei a purtat dezamăgirea ca pe jacheta ei preferată", potrivit FoxNews.


Jamie Lynn o împarte custodia lui Maddie cu fostul iubit, Casey Aldridge. Ea mai are o fiică de trei ani, Ivey, cu actualul soț, Jamie Watson.


Britney îi acuză de luni de zile pe soții Spears că sunt complici în tutela sa, cel mai recent spunându-le fanilor că ar putea cu ușurință să-și expună familia - inclusiv sora Jamie Lynn - pentru fărădelegile lor.

"Domnul să aibă milă de sufletele familiei mele dacă voi face vreodată un interviu!!!", a scris ea pe Instagram săptămâna trecută.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel