Sophia Loren, operată de urgență, după ce a căzut în baie. Care este starea actriței de 89 de ani

Data publicării:

Legendara actriță de origine italiană a fost internată în spital, după ce a căzut duminică în locuința sa din Elveția.

Sophia Loren a fost operată de urgență duminică, după ce a suferit mai multe fracturi, inclusiv una la femur, în urma unei căzături în locuința sa din Elveția.

Legendara actriță de origine italiană, care a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie, a căzut în baia sa și a suferit mai multe fracturi la șold și o fractură gravă la femur, care a necesitat o intervenție chirurgicală, a declarat o sursă apropiată actriței pentru The Hollywood Reporter.

 Sursa a adăugat că există un optimism prudent în ceea ce privește rezultatul operației și recuperarea Sophiei, care va include o scurtă convalescență și apoi o lungă perioadă de recuperare.


Vestea căderii lui Loren a fost anunțată de un restaurant pe care aceasta urma să îl deschidă în orașul italian Bari pe 26 septembrie - al patrulea restaurant de acest fel care îi poartă numele. De asemenea, actrița urma să primească cetățenia de onoare a orașului, dar acum toate angajamentele sale pentru viitorul apropiat au fost anulate.


Sursele spun că fiii actriței, Carlo și Edoardo, sunt alături de ea la spital. Edoardo a regizat-o pe Loren în cel mai recent lungmetraj al ei, filmul Netflix din 2020, The Life Ahead, care i-a adus un premiu David di Donatello pentru cea mai bună actriță. În 2021, ea a fost subiectul documentarului Netflix What Would Sophia Loren Do?

Ultima apariție publică a lui Loren a fost la prezentarea de modă Armani de la Veneția, pe 2 septembrie, care a avut loc în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel