Sonia Trifan, tendințe în modă pentru 2023. Care sunt piesele de rezistență care nu trebuie să lipsească în garderoba unei femei

Data publicării:

Sonia Trifan a dezvăluit care sunt tendințele în modă pentru 2023.

Sonia Trifan a dezvăluit care sunt piesele de rezistență, care nu trebuie să lipsească în garderoba unei femei, în anul 2023. Designerul vestimentar le-a dat sfaturi prețioase doamnelor și domnișoarelor care vor să arate cât mai bine. 

Sonia Trifan, tendințe în modă pentru 2023

Sonia Trifan este de părere că, articolele vestimentare pe care vrem să le achiziționăm, trebuie să ne ofere posibiliatea de a le ține în dulap o perioadă mai lungă de timp. Totodată, designerul vestimentar a dezvăluit și care sunt  piesele de rezistență care nu trebuie să lipsească în garderoba unei femei.

„Sunt câteva piese vestimentare în garderoba mea pe care le păstrez de ani buni și le și port. Mie, în general, îmi plac lucrurile extrem de versatile. Nu-mi plac lucrurile pe care le cumperi pentru un anumit sezon și, chiar dacă le achiziționezi, să nu dai o avere pe ele. Să nu-ți pară rău că le-ai cumpărat și în sezonul următor le arunci sau le dai altcuiva. Îmi plac lucrurile pe care poți conta în foarte multe situații. 

De exemplu, dintotdeauna, într-o garderobă a unei doamne, a unei femei, și de business, și nu numai, piesa de rezistență poate să fie un sacou tăiat foarte bine pe talie, cambrat, în așa fel încât chiar dacă nu ai o talie de viespe să îți transforme talia și să ți-o facă de invidiat.

Un astfel de sacou poate fi purtat și peste o rochie de seară, și peste o rochie de cocktail, și la un pantalon elegant. În același timp, putem să-l integrăm și într-o ținută casual, smart casual, cu o pereche de jeanși, de pantofi cu tocuri. Dar nu orice sacou. Acel sacou chiar să arate foarte bine, chiar dacă el costă un pic mai mult. Va fi în garderoba noastră ani de zile”, sunt sfaturile oferite de Sonia Trifan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Sonia Trifan: „Penele, într-adevăr, se vor regăsi și în anii următori pe cele mai în vogă podiumuri de afară”

Sonia Trifan a precizat că penele , franjurii și corsetele vor rămâne în tendințe și în anul 2023. 

„În anul 2022, la fel ca în 2021, s-au purtat foarte mult rochiile cu inserții de pene. Penele, într-adevăr, se vor regăsi și în anii următori pe cele mai în vogă podiumuri de afară. Arată extraordinar de bine cam pe orice tipologie de corp. Spun asta pentru că în 2022 chiar am creat foarte multe rochii de seară, cu pene, pene și franjuri, ceea ce înseamnă retro, feminitate maximă. La fel, fustele în franjuri arată foarte bine în tot felul de combinații, corsetele… Corsetele se pot purta și la o rochie de seară, cu o fustă lungă sau o fustă scurtă. Pot arăta foarte bine și cu blugi. Îmi plac combinațiile de corsete elegante cu jeanși.

Îmi place în partea de jos să fie o ținută de zi, iar partea de sus să fie extrem de elegantă. Foarte ușor putem să combinăm aceste look-uri. Nu îți trebuie foarte multe cunoștințe pentru acest lucru”, a completat Trifan pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”  https://www.spectacola.ro/numerologul-romeo-popescu-previziunile-anului-2023-pentru-fiecare-cifra-de-destin-cine-va-avea-un-enorm-succes-il-vor-apuca-pe-dumnezeu-de-picior_25751.htmlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel